Widok

gdzie w Gdańsku opaski na głowę

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny, potrzebuję jak najszybciej kupić nakrycie głowy - opaskę, bo na czapkę jeszcze się nie czuję. Mam wieczny problem z zatokami i już w tej chwili boje się wyjść na dwór żeby znowu mnie nie zaatakowało. Średnio mam czas każdą galerię handlową przelecieć od góry do dołu. Może któraś z Was wie gdzie są jakieś fajne opaski na jesień?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
może ktoś wie? :)
a gdzie mieszkasz? ja ostatnio kupilam sobie jak miałam zapalenie ucha szeroka czarna chyba dawałam za nią coś koło 5 zł kupiłam na chełmie w pasażu u góry w tym kosmetycznym małym sklepiku koło niemieckiej chemii.
dzięki, ja z Wrzeszcza ale jak nic tu szybko nie znajde to podjade :)
popatrz własnie w kosmetycznych na dziale opasek do włosów plastikowych może coś znajdziesz :)
Na pewno bawełniane widziałam w pepco i textilmarket (w Etc na zaspie), ale to jakoś 2 tygodnie temu.
dzieki :)
W GB w bizu bridzit(nie wiem jak to sie pisze)sa, i swiat spinek, i kilku innych ze spinkami na bank. W gdansku gownym na hali targowej i we mlynie. Powinny byc tez w rossmanie i naturze. Sorki za brak pl znakow
dzieki

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Ferie - Zakopane (5 odpowiedzi)

Witam, wybieramy się z dzieckiem 9 lat w góry i tym razem chcielibyśmy nocować w domku góralskim...

7latek nie chce czytać (34 odpowiedzi)

Mój syn mimo znajomości wszystkich liter nie chce czytać. Nie umie,nie chce złożyć wyrazu w...

Przeprowadzka- jaka firma? (48 odpowiedzi)

Jak w temacie, macie sprawdzona i niezbyt droga firme do przeprowadzek?Moze jakis forumkowy maz...

do góry