Widok

gdzie w maju ciepło?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
chcemy zaplanowac wyjazd w maju gdzies gdzie bedzie ciepło ciekawie....tak ciepło aby mozna było pływac opalac się:)i ciekawie zeby mozna było pozwiedzać...jakies propozycje:)?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
kreta
znasz moze jakies godne polecenia biuro podrózy ,hotel itp?
egipt, Alfa Star :) sama jade, ale w czerwcu :) wtedy jest akurat najgorecej ;/

teneryfa
bylismy w zeszłym roku w kwietniu i żar lał się z nieba,no może nie tak ciepło jak w turcji w lipcu ale pogoda była cudna

Turcja, byłam tam parę lat temu przez tydzień w wydłużony weekend majowy, fakt bywało od upałów do jednego deszczowego dnia, ale królowały krótkie spodenki, a z pewników to Egipt na 100%.

image
a ja byłam 3 i 2 lata temu w maju w Kołobrzegu i wróciłam opalona jak murzyn :) tak cieplutko było

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Myślę, że w Turcji :) mój brat się tam wybiera właśnie w maju :) na wymianę uczniów :) Turcy byli u nas w domu w listopadzie i było im tu bardzo zimno :/ no i powiedzieli, że u nich w maju jest pięknie :)

Alis a do jakiego hotelu jedziecie??? Bo my optujemy przy Savita Resort&Spa, ale do końca nie jesteśmy zdecydowani...

Polecam Turcje(Antalya) -hotel Krizantem -we wrzesniu placilismy za 2 tyg. All - 2.300 -tylko wycieczek nie radze kupowac od rezydenta ,bo 2x wyzsza cena- pogoda w maju słoneczna i wiecej zieleni niz jak bylam we wrzesniu(jezeli jedziecie na tydz. warto wykupic miejscowe wycieczki typu.jeep safarii(w gorach,połączony ze zwiedzaniem wioski tureckiej i meczetu) ,warto zaliczyc spływ pontonowy po rzece z gor ,jesli ,ktos lubi ekstremalne sporty-czyli Rafting)jesli dwa tyg. to koniecznie trzeba zobaczyc Kapadocje ( 2 dniowa wycieczka) i polecam tez plyniecie statniek wzdluz wyb.Antalyi.A na miejscu koniecznie trzeba wejsc na gore zamkowa.Pisze szczegolowo ,moze komus sie przyda :)

Dokładnie Rafting to jest coś...
Płynęliśmy z mężem kajakiem i nieraz było... nerwowo...

Polecam w Turcji hotel Riva Club N, fantastyczne animacje przez cały dzień i niezapomniane wieczory... :)
Ach...

Południe Chorwacji. Split, Hvar.

kurde nastawiłam sie na krete ale dowiedziałam sie ze w maju jest zimna woda (?) ....ehh tak na samo zwiedzanie to chyba nie mam ochoty...raczejmyslałam o ciekawym miejscu gdzie po zwiedzaniu mozna odpoczac na plazy przy egzotycznym trunku:)
na 100 % w Egipcie

dwa lata temu byliśmy na początku maja na Krecie i było cieplutko. w tym roku na początku maja lecimy do Barcelony :) liczę, że będzie tak samo.
W Chorwacji - ja byłam tam w maju i było już cudownie ciepło :)
My w tamtym roku byliśmy na Rodos w ostatnim tygodniu maja i temperatury byly wakacyjne a nie jak pisza w przewdonikach. Woda ciepluska, slonko i delikatny wiaterek ktory dodawal sil na zwiedzanie. Polecam my napewno tam wrocimy:)
Rowniez polecam Egipt, bylam w ub. roku w maju.
100% gwarancja pogody i jest co zwiedzac!
EGIPT polecam byłam 5 razy w różnych miesiącach również w maju upał upał i jeszcze raz upał i znowu tam polecę w tym roku!!!!!!!!!! :)
a na krecie moze padać deszcz! bylismy na tydz we wrzesniu z czego 4dni lało!!

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry