Widok

gdzie wyprawić chrzciny?pilne

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Gdzie wyprwić chrzciny ? Gdzie dobre jedzonko?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
no hej :)
zależy gdzie mieszkasz, ja byłam kiedyś w Chatce dobrego smaku na Oruni, sympatyczne miejsce.
A jeśli chcesz ciasto, tort itp to zapraszam:
http://www.pieczenie-natalia.pl

My we wrzesniu wyprawialismy z dworku admiral w sopocie, o dziwo nie drogo, duuuzo jedzenia bardzo smacznego, mielismy swoja zamknieta salke, mila obsluga. POlecam
ja niedawno bylam w Pierogarni u Dzika, prawie obok Zbrojowni na Glownym Miescie w Gdansku.
Zajeta byla antresola i bylo nas cos ok 20 osob
polecam Panoramę z "Zieleniaku" :] pyszne jedzenie, duże porcja, świetny widok, przystępne ceny no i można mieć własne ciasta/tort :]
my robiliśmy chrzciny w Zagrodzie, na granicy Gdańska i Sopotu. Fantastyczne jedzonko, świetny klimat. Kto tam był to wie o czym mówię:)
My robiliśmy w restauracji Hipodrom i byliśmy bardzo zadowoleni. Ciasta i napoje we własnym zakresie.
hejo, my chrzciny wyprawiliśmy w Zakonie sióstr Brygidek
http://www.brygidki.pl/dom-gosci.html
na godz 14:00 msza św. potem poczęstunek. Miejsce REWELACYJNE! I naprawdę niedrogo. Od wielu lat moja rodzinka organizuje tam różne imprezki okolicznościowe.
a jkaie menu u brigidek i cena?
cena od 25zł za osobe, ale bez ciast i soków. Jedzenie super. Co do menu, my wybralismy tak :
na przystawke ser zapiekany z żurawiną naprawdę dobre, wiekszość bierze łososia też ok, krem pomidorowy z grznkami - średnio mi to podchodziło ale polecam żurek lub rosół albo krem pieczarkowy, drugie danie wzieliśmy jakiegoś szwajcara do tego kawa i herbata no i surówka, najlepiej wziąć ze 3 rodzaje. Jest w czym wybierać :)
Husky mozesz podac mi wiecej szczegolow, czy ksiedza trzeba miec "swojego", jak wyglada sprawa od strony terminow itp. Moj mail zdrappa@wp.pl
"karczma 3 dęby" przy obwodnicy przy zjeździe na osowę. Niepozorne miejsce gdy patrzy się na to z obwodnicy a klimat w środku rewelacyjny tak samo jak menagerka i cała obsługa. Wyprawialiśmy tam 2 wesela, wpadamy na fajne obiady i wiem, że chrzest Małej też tam wyprawimy. W sali u góry kominek. Możliwe też wykorzystanie ogrodu. Super sprawa :)
Ja polecam w Sopocie restaurację W bukowym lesie, bardzo dobre jedzonko, super obsługa. http://www.restauracjawbukowymlesie.pl/
ja chcialam w admirale, ale nie bylo juz daty, wiec ktos zrezygnowala i robilam w Harnasiu, zamknieta sala z kominkiem, bylo super, menu za 70zl, ale impra byla od 13 do 20, wiec bylo duzo jedzenia i picia...mielismy 25 osob...ja mialam problem bo to byl maj, wiec pelno komunii...
podbijam
A gdzie mieszkasz? Jaka lokalizacja wchodzi w gre?
gdansk sopot
To ja chętnie się podepne ale interesuje mnie Gdynia ewentualnie Rumia :)
Synek miał chrzest w domu prawie 35osób nigdy wiecej narobiłam się jak głupia teraz chce komfort ze wszystko bedzie cieple i kazdy się naje a przedewszystkim chce miec czas dla gosci
moze ktos ma jakas propozycje
my robiliśmy w Panoramie w "Zieleniaku" - jesteśmy zadowoleni
oooo :) ktoś jeszcze robił chrzciny w Panoramie :))) Ania - kiedy robiliście? jakie mieliście menu?
A czy ktoś wyprawiał może chrzciny w Pruszczu Gdańskim lub okolicach i mógłby polecić jakiś dobry lokal?
widzę dziewczyny że zadowolone jesteście z Panoramy ,nas też czekają niedługo chrzciny i fajnie by było wyprawić w Gdańsku ,bo my i rodzina ta najbliższa z Gdańska gł ,kościół również blisko ,napiszcie ile od osoby sobie życzą w Panoramie i jakie menu.
Wiola - menu ustalasz jak się z nimi spotkasz w Restauracji :) nie wysyłają propozycji :) mówisz co chcesz, a oni wyliczają :)

ja nie chciałam tradycyjnego obiadu ;) (rosół, schabowy/devolaj itp.)

wybrałam: żurek z kiełbaską i jajkiem (przeeepyszny :) nigdzie poza własnym domem nie jadłam tak smacznego żurku) do tego piersi z kurczaka w sosie żurawinowym + frytki + bukiety surówek + soki do woli + kawa/herbata :) za 9 osób płaciliśmy ok 360zl :) porcje wielkie :) jedzenie świeżutkie i pyszne :)
zależało mi, żeby mieć własne ciasta i tort - nie było z tym problemu :)

ogólnie zobacz opinie http://www.trojmiasto.pl/Restauracja-Panorama (oczywiście moja też tam jest)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Myślę że ciekawym miejscem w Gdyni jest Barracuda na Bulwarze i Trio na Starowiejskiej. Oba lokale dostosowane do małych dzieci.
Potwierdzam - również robiliśmy w Barracudzie i byliśmy bardzo zadowoleni.
Dzięki Agusia.
Ja byłam na chrzcinach w barbaresco na świętojańskiej - był rosół, trzy mięska do wyboru + sałatka + kawa i ciasto - wszystko pycha
my robiliśmy w Trzech dębach - było smacznie i miło; później robiliśmy tam jeszcze kilka imprez:-)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry