Widok

ginekolg- endokrynolog gdańks

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
hej- wiem, że ostatnio był podobby wątek- ale o gdyni. poszukuje kogoś w gdańsku- rozchwianie totalne hormonów- musze "się podregulować", ktoś może mi polecić...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dr Kujawa, przyjmuje na Kowalskeij

Ja chodzę do dr Szarmy czy Sharmy ;-) w invikcie ale tylko ma prywatnie tam. Trudno mi powiedzieć czy jest lepszy czy nie bo nie mam porównania bo problem z tarczyca wyszedł mi dopiero w ciąży ale jestem pod stałą jego kontrolą.

do endokrynologa- ginekologa, wysyła mnie mój gin----czy to nie dziwne , że nie polecił mi nikogo???? ktoś chodzi może do dr Gawła (przyjmuje na kościuszki w przychodni)??
u mnie w czasie ciąży wykryli niedoczynność tarczycy i przez całą ciążę prowadził mnie endokrynolog, dzięki temu mam śliczną i zdrową córeczkę,

nie wiem czy dziwne poprostu może nie ma nikogo do polecenia albo daje Ci wybor ;-). Mojego dr akurat polecił mi moj gin ale to pewnie też dla tego ze pracują w jednej firmie ;-) plusem tego że wszystko mam na miejscu i przepływ informacji super bo kazdy ma w systemie zapisane co mi jest co inny lekarz zadecydował itd i nie trzeba tłumaczyc i opowiadac całej historii mojej ;-)

kasik a mogłabyś podac mi kontakt ?
dr Kujawa ul. Kowalska 5/1 tel 305-79-72,

Ja też chodzę do dr Sharmy (rewelacja lekarz), prowadził moją tarczyce również w ciąży, dzięki niemu mam zdrowiutką córeczkę i nadal jestem pod jego opieką.

Tomasz Skweres - przyjmuje w Swissmedzie

Ja chodzę do Stefanowicz-Kujawy, jestem zadowolona, przyjmuje w GABINETACH PRZY KOWALSKIEJ, znajdziesz namiar na google

Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
wielkie dzięki- będę dzis dzwoniła :)
nie ma sprawy

Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
Anna Szczurowicz z invicty, lub gabinet prywatny.
Leczylam sie na hiperprolatynemie, mi pomogla bardzo!, pozdr

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

do góry