Widok
Pani doktor prowadziła moją ciążę i byłam bardzo zadowolona. Początkowo równolegle prowadziłam ciąże również u lekarza prywatnego gdyż o doktor Albrzykowskiej nie znalazłam opinii w necie. Finalnie po 3 miesiącach o wiele bardziej byłam zadowolona z wizyt u Pani doktor Albrzykowskiej i zrezygnowałam z wizyt prywatnych. Tak naprawdę nie miałam do czego się przyczepić - miła, sympatyczna, kompetentna, cierpliwa, wyczerpująco odpowiadała na wszystkie pytania (a miałam ich bardzo dużooo :) ) Większość lekarzy z rzekomo super opiniami olało by temat i nie odpowiadało na pytania. Dziś się dowiedziałam że już nie pracuje na 10 lutego i olbrzymi smutek - a tak się cieszyłam że mam namierzonego super ginekologa w okolicy
Dr Albrzykowska przyjmuje w Medicover, przynajmniej ja trafiłam do niej na USG połówkowe. Lekarz bardzo w porządku, zapytała na wstępie o przebieg ciąży, słuchała uważnie wszystkiego co mówiliśmy. Odniosłam wrażenie, że nie jest zbyt wylewna, więc na wstępie USG powiedziałam, że jesteśmy bardzo ciekawi i chętnie posłuchamy o wszystkim co widzi - uśmiechnęła się i opisywała dokładnie wszystko co było oceniane w trakcie usg. bardzo dokładna, nasz Maluch wyjątkowo mocno się wiercił przez co nie ułatwiał badania. Mimo zaplanowanych 20 minut (tak była zarejestrowana kolejna osoba) poświęciła nam więcej czasu żeby wszystko dokładnie ocenić. Miała czas odpowiedzieć na pytania związane z badaniem i wynikiem a nawet spojrzeć na poprzednie USG (w związku z wagą maleństwa i moją obawą czy dobrze przybiera). Nie miałam wrażenia, że się spieszy i chce jak najszybciej nas załatwić, wręcz przeciwnie. Bardzo duży plus :)