Widok

ginekolog Boćkowski

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Jakieś opinie? Zastanawiam się nad nim jako lekarzem do prowadzenia mojej ciąży. Trochę jest drogi... warto? Czy pracuje na Klinicznej - na jakim stanowisku? Jest możliwość żeby był przy porodzie, czy ułatwił w razie trudności dostęp do szpitala? Daje bez problemu L4? Wiem że pracuje w Endo-Medzie czy jeszcze gdzieś? Z góry dziękuję Wam za wszelkie wypowiedzi.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dr Boćkowski przyjmuje prywatnie w Klif-Med w Gdyni na Wrocławkiej.
http://www.klif-med.pl
Jest ginekologiem-położnikiem na Klinicznej. To bardzo dobry lekarz prowadzę u niego drugą ciążę i nigdy bym go nie zmieniła dlatego nawet z Gdańska jeżdżę do Gdyni:) A wcześniej przyjmował w Swissmedzie. Nie słyszałam, żeby przyjmował w Endomedzie. Jest to świetny specjalista, do tego bardzo miły, pomocny i z poczuciem humoru, który pomógł wielu mamom donosić ciążę. Jeśli chodzi o L4 jeśli jest taka potrzeba nigdy nie tego nie utrudnia. Gabinet jest czyściutki a sprzęt rewelacyjny. Nie ma problemu aby dostać się na Kliniczną ponieważ dostajesz skierowanie do tego właśnie szpitala z jego imienną pieczątką. Zazwyczaj porody odbywają się bez udziału dr no chyba, że się coś dzieje tak normalnie poród obsługuje jedynie położna. Nie mniej jednak dr Boćkowski przychodzi i interesuje się swoimi pacjentkami kiedy tylko ma dyżur :) Ja z całego serca mogę go polecić to najlepszy lekarz jaki trafił mi się trafił :)
image
image

image
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
A tu trochę opinii na jego temat :)
http://www.znanylekarz.pl/24901/maciej-bockowski/ginekolog/gdynia
image
image

image
Faktycznie nie przyjmuje w Endomedzie - pomyliło mi się ;/ ale dziękuję Ci za opinię.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja go również mogę polecić z całą pewnością. również jeździłam z gdańska do gdyni do swissmedu. i nie raz czekałam na niego 3-5 godzin, bo był na dyżurze i jechał prosto z niego. ale nikt nigdy nic nie mówił i czekał. bo to bardzo dobry specjalista. u mnie przy porodzie był. w zasadzie przy szyciu, bo porody przyjmują położne , a lekarz na sam koniec przychodzi. chyba , że są jakieś problemy. ja rodziłam w pełnię, więc chyba nie muszę mówić ile było rodzących. co rano przychodził pytać jak się czuję i czy wszystko OK;)
jak masz możliwość, to na pewno będziesz mega zadowolona.
image image
ja się właśnie też zastanawiam nad zmianą mojej lekarki na dr Boćkowskiego i chyba jak bede musiała się udac nastepnym razem to wlasnie do niego, tak tylko napisze, że moja Pani doktor ostatnio za wystawienie recepty, co prawda na inne tabletki niż poprzednio skasowała mnie 50 zł, pomimo że jestem jej stałą pacjentką, a kolezanke jakis czas temu, ktora nie jest jej pacjentka, a potrzebowała tylko recete 20 zł, oczywiscie nie chodzi tu tylko o pieniadze, bo jestem w stanie duzo zaplacic za dobrego lekarza, ale to bylo przegiecie i pomimo ze jest dobrym specjalista, to podejscia dobrego raczej nie ma, musiałam się wyżalic ;-)
image

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziewczyny tak w ramach informacji to dr do końca października nie ma wolnych terminów niestety:( Był prawie miesiąc w sierpniu na urlopie i teraz goni zaległości.
image
image

image
uuuuuuu to nie fajnie :(
Agusia:) a tak z ciekawości jakie ceny w tym gabinecie w Gdyni mają ??? ja z Boćkowskim miałam styczność na patologii na Klinicznej bardzo sympatyczny :)
upupup
Wizyta bez względu na to co jest robione czy jest to normalne badanie ginekologiczne czy usg połówkowe w ciąży kosztuje 200zł.
image
image

image
ja tez moge go polecic. co prawda ja nie prowadzilam u niego swojej ciazy (bo niestety mieszkam juz od dwoch lat na podlasiu) ale prowadzil ciaze mojej znajomej - nie latwa bo ona byla po raku szyjki macicy, z szyjka czesciowo wycieta oraz z cukrzyca i niedowaga. wszystko zakonczylo sie super, chlopak urodzony raptem tydzien przed terminem, zadnych wiekszych problemow w trakcie ciazy dziecki swietnej diagnostyce i odpowiednio dobranej farmakoterapii.
image

image
Doktor prowadzi moją ciążę od 4 miesiąca - wcześniej miałam bardzo złe doświadczenia z lekarzami - ciąża była zagrożona.
Boćkowski w końcu doszedł w czym jest problem (krwiak w macicy) i swoim spokojem i rzeczowym podejściem przywrócił wiarę ze wszystko będzie ok. Bardzo dobry specjalista aczkolwiek nie jest tani. Jednak mam spokojną głowę, że wszystkiego dopilnuje, nie sieje paniki, a USG robi bardzo dokładnie. Konkretny i miły.
Polecam :)
No tak, 250zł za wizyte to lekkie przegięcie. Na co idą nasze składki ?
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Do inna bajka

O cenach sie nie dyskutuje
Bockowski nie ma kontraktu z nfz. Mimo takich cen ma duzo pacjentek. Czemu? Bo ma opinie dobrego specjalisty od trudnych ciaz po stratach,poronieniach. Jest odpowiedzilany i nie wylacza komorki gdy gabinet nieczynny, co zdarza sie wielu troskliwym ginowm...Jesli masz bezproblemowa ciaze, prowadzenie jej u bockowskiego jest bez sensu.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
witam , wracajac do Dr Bockowskiego , ma ktos do niego namiar
również się podpinam :)
A ja jestem wizytą u dr Boćkowskiego rozczarowana. Nawet nie raczył odpowiedzieć dzień dobry! Przy amniopunkcji odezwał się raz i to jeszcze plecami do mnie bo wracał do biurka!!! Totalna żenada. Takiego lekarza jeszcze na swojej drodze nie spotkałam!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Jeśli zależy Ci na Fachowcu a nie na uśmiechu to "daj mu 2 szansę" :), Pan Doktor jest specyficzny, jak każdy - może mieć gorszy dzień, ale oceniajmy Go za to co robi, prowadził moją trudną bliźniaczą ciążę po poronieniu, przy bliższym poznaniu bardzo zyskuje, ale jak wspomniałam nie o sympatię tu przecież chodzi. polecam z calego serca
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mając nadzieję, że prawidłowo przeprowadził USG połówkowe, niestety sprawił, że jedna z najpiękniejszych chwil stała się koszmarem. Na moje pytanie, czy USG można nagrać, zapytał, czy mówię poważnie. "Tak, poważnie" - odparłam". Na to nawet na mnie nie spojrzawszy stwierdził: "No to ja powaznie odpowiadam - nie. Poczęcie też pani nagrywała? Ehh nie idźmy tą drogą...".
Komentarz nie do przyjęcia. Bardzo przejmowałam się badaniem, czekałam na nie długo, emocje sięgnały zenitu. Na badaniu nie płakałam ze wzruszenia, ale z czystego uczucia żalu. Niesamowicie przykre doznanie, bo nie mogłam w pełni cieszyć się tym co widzę na USG i tym, że wszystko jest ok. Nie omieszkałam wyrazić swoich uczuć Pozbawił mnie jednej z najwazniejszych radości w życiu.
I niespecjalnie obchodzi mnie, czy to specyficzne poczucie humoru.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 22

przeczytałam cały post-i oczom nie wierzę, Pan doktor wykonywał mi dziś amniopunkcję-i -to właśnie jakby lekarz 'o dwóch twarzach' poczucie humoru-poczuciem humoru (uwielbiam każde) ale jego zachowanie było na granicy kultury (a w zasadzie jej braku) i grubiaństwa/prostactwa...troszkę odniosłam wrażenie że jest w tym gabinecie 'za karę'....nijak nie pasuje mi tu do opisów, które przeczytałam, o jego troskliwości i innych zaletach..
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

To jest lekarz zadaniowy, skrupulatny i bardzo skupiony na tym co robi. Mi tez trudno bylo odnalezc sie w atmosferze, docienilam dopiero potem, potrafi nic nie mowic. Jednak nie umniejsza to jego wysokich kwalifikacji i rzetelnosci a mysle ze Tw zabieg łatwy nie był dla żadnej ze Stron. Mimo wszystko mam nadzieje ze wszystko zakonczylo sie pomyslnie.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Popieram, czasami jest wredny, ale ileż można mieć na głowie roztkliwionych matek którymi rządzą hormony? Potrafi przegiąć i jak każdy lekarz uwielbia narzucać swój światopogląd - proszę mi wierzyć ze dla lekarzy którzy musza podejść poważnie do obowiązków i wykryć wady płodu nagrywanie usg jest żenujące bo chodzi tu po prostu o dziecko; kobiety maja pewne fanaberie ale to nie lekarz spełniający marzenia. Proszę pamiętać ze nad każdym przypadkiem trzeba się skupić a opinie pacjentek o sobie specjaliści maja głęboko w d, bo pacjentów zawsze będzie masa a Ci kapryśni po prostu męczą xD
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Wakacje na Mazurach - gdzie polecacie? (66 odpowiedzi)

Chcemy (z mężem i ponad rocznym dzieckiem) pojechać w czerwcu na 4-5 dni na Mazury. Nie wiem...

Zabawy/pożyteczne zajęcie dla 3 latka (29 odpowiedzi)

Jestem mamą prawię3 letniej córeczki. Nie pracujei spędzam cały dzień z dzieckiem. Męża nie ma...

OSZCZĘDZANIE W KAŻDYM CALU (80 odpowiedzi)

Czy któreś z was są bardzo oszczędne jeżeli tak to w jaki sposób i co zaoszczędzacie . -woda...

do góry