Widok

ginekolog Boćkowski

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Jakieś opinie? Zastanawiam się nad nim jako lekarzem do prowadzenia mojej ciąży. Trochę jest drogi... warto? Czy pracuje na Klinicznej - na jakim stanowisku? Jest możliwość żeby był przy porodzie, czy ułatwił w razie trudności dostęp do szpitala? Daje bez problemu L4? Wiem że pracuje w Endo-Medzie czy jeszcze gdzieś? Z góry dziękuję Wam za wszelkie wypowiedzi.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
A tu trochę opinii na jego temat :)
http://www.znanylekarz.pl/24901/maciej-bockowski/ginekolog/gdynia
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dr Boćkowski przyjmuje prywatnie w Klif-Med w Gdyni na Wrocławkiej.
http://www.klif-med.pl
Jest ginekologiem-położnikiem na Klinicznej. To bardzo dobry lekarz prowadzę u niego drugą ciążę i nigdy bym go nie zmieniła dlatego nawet z Gdańska jeżdżę do Gdyni:) A wcześniej przyjmował w Swissmedzie. Nie słyszałam, żeby przyjmował w Endomedzie. Jest to świetny specjalista, do tego bardzo miły, pomocny i z poczuciem humoru, który pomógł wielu mamom donosić ciążę. Jeśli chodzi o L4 jeśli jest taka potrzeba nigdy nie tego nie utrudnia. Gabinet jest czyściutki a sprzęt rewelacyjny. Nie ma problemu aby dostać się na Kliniczną ponieważ dostajesz skierowanie do tego właśnie szpitala z jego imienną pieczątką. Zazwyczaj porody odbywają się bez udziału dr no chyba, że się coś dzieje tak normalnie poród obsługuje jedynie położna. Nie mniej jednak dr Boćkowski przychodzi i interesuje się swoimi pacjentkami kiedy tylko ma dyżur :) Ja z całego serca mogę go polecić to najlepszy lekarz jaki trafił mi się trafił :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

trampolina dmuchana czy macie i jaką polecacie? (19 odpowiedzi)

pytanie jak wyzej

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

Trampolina- jaki rozmiar wybrac? (20 odpowiedzi)

Hej, mamy w planie kupic trampoline,ale zupelnie nie wiemy jaki rozmiar kupic najlepiej,sa rozne...

do góry