Widok

ginekolog Boćkowski

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Jakieś opinie? Zastanawiam się nad nim jako lekarzem do prowadzenia mojej ciąży. Trochę jest drogi... warto? Czy pracuje na Klinicznej - na jakim stanowisku? Jest możliwość żeby był przy porodzie, czy ułatwił w razie trudności dostęp do szpitala? Daje bez problemu L4? Wiem że pracuje w Endo-Medzie czy jeszcze gdzieś? Z góry dziękuję Wam za wszelkie wypowiedzi.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

przeczytałam cały post-i oczom nie wierzę, Pan doktor wykonywał mi dziś amniopunkcję-i -to właśnie jakby lekarz 'o dwóch twarzach' poczucie humoru-poczuciem humoru (uwielbiam każde) ale jego zachowanie było na granicy kultury (a w zasadzie jej braku) i grubiaństwa/prostactwa...troszkę odniosłam wrażenie że jest w tym gabinecie 'za karę'....nijak nie pasuje mi tu do opisów, które przeczytałam, o jego troskliwości i innych zaletach..
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

To jest lekarz zadaniowy, skrupulatny i bardzo skupiony na tym co robi. Mi tez trudno bylo odnalezc sie w atmosferze, docienilam dopiero potem, potrafi nic nie mowic. Jednak nie umniejsza to jego wysokich kwalifikacji i rzetelnosci a mysle ze Tw zabieg łatwy nie był dla żadnej ze Stron. Mimo wszystko mam nadzieje ze wszystko zakonczylo sie pomyslnie.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Popieram, czasami jest wredny, ale ileż można mieć na głowie roztkliwionych matek którymi rządzą hormony? Potrafi przegiąć i jak każdy lekarz uwielbia narzucać swój światopogląd - proszę mi wierzyć ze dla lekarzy którzy musza podejść poważnie do obowiązków i wykryć wady płodu nagrywanie usg jest żenujące bo chodzi tu po prostu o dziecko; kobiety maja pewne fanaberie ale to nie lekarz spełniający marzenia. Proszę pamiętać ze nad każdym przypadkiem trzeba się skupić a opinie pacjentek o sobie specjaliści maja głęboko w d, bo pacjentów zawsze będzie masa a Ci kapryśni po prostu męczą xD
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

trampolina dmuchana czy macie i jaką polecacie? (19 odpowiedzi)

pytanie jak wyzej

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

do góry