Widok

ginekolog Lux Med

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy w Lux-Medzie jest warty polecenia lekarz do prowadzenia ciąży?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Do lux- medu trafiłam dopiero po porodzie ja np. Chodzę do dr. Wojtkiewicz. I na razie jest dobra, wytłumaczy jak trzeba, itd.
www.ajka.com.pl - nauka jazdy konnej, spacerki dla dzieci na kucach
Sprawdź jacy ginekolodzy tam pracuję i zapytaj o konkretne nazwiska, bo czasami lekarze pracuję w wielu miejscach... Może ktoś będzie znał lekarzy nie koniecznie z Lux Medu...
Dokładnie. Dr. Królikowska na pewno pracuje na Klinicznej.A na głównej tablicy przy rejestracji niema wypisanej. może wejdź na stronę lux-medu, zaznacz pomorskie Gdańsk, specjalizacja ginekolog, grafik lekarzy a tam są wszyscy, którzy pracują tam.
był na forum wcześniej wątek o lekarzach z LuxMedu

moją ciążę prowadzi dr Dorota Papińska Stachowiak - najlepszy lekarz na jakiego do tej pory trafiłam, i długo jej nie zmienię!
fakt - długo się czeka na wizytę, bo jest bardzo oblegana, ale w razie konieczności zawsze przyjmie dodatkowo, sympatyczna, wszystko dokładnie wytłumaczy,
równiez polecam dr Hrycynę, też byłam zadowolona z wizyty,
10.06.2006
image
image
do dr. Stachowiak, trafiłam pierwszy raz po porodzie i faktycznie bardzo dobra a następne wizyty u dr. Wojtkiewicz.
u dr Wojtkiewicz byłam na usg, nie było źle, ale nie do końca mnie do siebie przekonała
10.06.2006
image
image
no na razie nie zraziła mnie do siebie, przed zapisaniem tbl anty... dała skierowania na badania krwi.
Raz byłam u dr. Makowskiej mało wylewna jak dla mnie
u dr Makowskiej byłam gdzieś ze 2 lata temu i probowała mi wcisnać swoją książkę .... masakra ;-)
10.06.2006
image
image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Kartony do przeprowadzki ! PILNE!!! (116 odpowiedzi)

Dziewczyny pomóżcie...w piątek czeka mnie przeprowadzka, a jeszcze nie mam kartonów. Potrzebuje...

krem nawilżający do twarzy (44 odpowiedzi)

Jaki krem jest dobry bo nie wiem jaki kupić używałam garniera ale mi nie służy i teraz mam taka...

Pompa ciepła (23 odpowiedzi)

Czy któraś z Was ogrzewa dom za pomocą pompy ciepła? Jeśli tak, to (jeśli można zapytać ;)),...

do góry