Widok

ginekolog Piotr Bierżyński z Orłowa - opinie

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
zastanawiam sie nad wyborem ginekologa do prowadzenia ciąży,
poprosze o opinie, bo juz sama nie wiem kogo wybrac
dziękuje
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
o Bierżyńaki kiedyś był wątek -chyba najlepiej nie wypadł :)pomysl o doktorze Janczewskim -ja byłam zachwycona z prowadzenia ciąży i porodu:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Skoro jesteś z Orłowa, to proponuję dr Konrada Florczaka. Prowadził moją ciążę, nie mam mu nic do zarzucenia. Chodziłam na NFZ do niego do przychodni Orłowskiej. Czasu miał dla mnie tyle ile chciałam, potrafiłam być nawet ponad godzinę w gabinecie. Ale też i czasem się naczekałam na swoją kolej, bo np. przede mną innym pacjentkom czas poświęcał.
image
Prowadził moją ciążę i byłam bardzo zadowolona. Jest lekarzem bardzo specyficznym - konkretny i rzeczowy - co nie każdemu odpowiada.
Sprawdź - idź na wizytę i sama się przekonaj.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
pamiętaj jednak o tym że najlpiej wybrać lekarza który pracuje w szpitalu-zawsze łatwiejszy poród-i tak właśnie jestz doktorek Janczewskim przyjmuje na Świętojańskiej a pracuje w Redłowie :)
Bierżyński prowadził moją ciążę. Jestem bardzo zadowolona. Konkretny, rzeczowy i bardzo dobry ginekolog.
Pomijając fakt, że trafił w 100% w wagę dziecka ;) to zawsze mogłam na niego liczyć i dzwonić o każdej porze dnia i nocy.

Ja polecam, mam zdrową i cudowną córeczkę którą opiekował się przez 9 miesięcy dr. Bierżyńki :)
https://www.facebook.com/groups/200268143516906/?fref=ts

Zapraszam grupa zamknięta, sprzedaż ubranek dziewczęcych
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
moją ciąże co prawda prowadziła inna pani doktor, ale dr Bierżyński ( ze względu na to, że mam do niego blisko ) był takim moim lekarzem rezerwowym ;) ma specyficzny sposób bycia- myślę, że jednym pasuje innym nie- mi pasuje jak najbardziej, dużym plusem jest to, że łatwo się z nim skontaktować i łatwo też do niego dostać, telefon- panie doktorze boli brzuch- proszę być o tej i o tej :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja polecam wizyty w porannych godzinach ggdy lekarz nie jest jeszcze tak zmęczony bo popołudniu jest u niego kołomyja. Rano ma więcej czasu dla pacjentki i to rzutuje na jakość wizyty. Fakt, jest specyficzny ale najważneijsze jest to żeby znał się na swojej pracy i myślę że daje rade. Koszt wizyty nie jest bardzo wysoki co też jest istotne. A co do lekarza to fakt może fajnie jest muc przjechać do lekarza do szpitala, ale jeśli akurat nie ma go w pracy to i tak przyjmie cię ktoś z izby przyjęć.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Już na pierwszej wizycie stwierdził PCOS, co późniejsze badania potwierdziły, ale po półrocznym leczeniu udało mi się zajść w ciążę :) Dziś jestem już podwójną mamą, obie ciąże prowadził dr Bierżyński. Podobało mi się, ze jest dostępny na telefon, pobiera materiał na różne badania (cukier sam bada), usg ma u siebie, w gabinecie przy każdej (ciążowej) wizycie sprawdzają twoją wagę i ciśnienie... Ja POLECAM :)))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja także nie mogę powiedziec złego słowa o dr Bierżyńskim a prowadził obie moje ciąże i tak jak ktoś już wcześniej napisał nie ma problemu żeby się z nim skontaktować w razie konieczności nieplanowanej wizyty itp
imageimage
image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

RZECZOZNAWCA MAJĄTKOWY (11 odpowiedzi)

Potrzebowałabym namiary na dobrego rzeczoznawce i niedrogiego do wyceny domu z dziaka, najlepiej...

szukam opinii o szkole podstawowej nr 85 gdańsk jasień (20 odpowiedzi)

hej, czy którejś z Was dziecko uczęszcza do tej szkoły?możecie coś powiedzieć na temat poziomu...

Pomocy! Jaka pralka najlepsza? (222 odpowiedzi)

Witam. Dziewczyny doradzcie jaka pralke wybrac? Obecnie mam whirpoola ktora ma 4 lata i była juz...

do góry