Widok
Skoro jesteś z Orłowa, to proponuję dr Konrada Florczaka. Prowadził moją ciążę, nie mam mu nic do zarzucenia. Chodziłam na NFZ do niego do przychodni Orłowskiej. Czasu miał dla mnie tyle ile chciałam, potrafiłam być nawet ponad godzinę w gabinecie. Ale też i czasem się naczekałam na swoją kolej, bo np. przede mną innym pacjentkom czas poświęcał.
Bierżyński prowadził moją ciążę. Jestem bardzo zadowolona. Konkretny, rzeczowy i bardzo dobry ginekolog.
Pomijając fakt, że trafił w 100% w wagę dziecka ;) to zawsze mogłam na niego liczyć i dzwonić o każdej porze dnia i nocy.
Ja polecam, mam zdrową i cudowną córeczkę którą opiekował się przez 9 miesięcy dr. Bierżyńki :)
Pomijając fakt, że trafił w 100% w wagę dziecka ;) to zawsze mogłam na niego liczyć i dzwonić o każdej porze dnia i nocy.
Ja polecam, mam zdrową i cudowną córeczkę którą opiekował się przez 9 miesięcy dr. Bierżyńki :)
https://www.facebook.com/groups/200268143516906/?fref=ts
Zapraszam grupa zamknięta, sprzedaż ubranek dziewczęcych
Zapraszam grupa zamknięta, sprzedaż ubranek dziewczęcych
moją ciąże co prawda prowadziła inna pani doktor, ale dr Bierżyński ( ze względu na to, że mam do niego blisko ) był takim moim lekarzem rezerwowym ;) ma specyficzny sposób bycia- myślę, że jednym pasuje innym nie- mi pasuje jak najbardziej, dużym plusem jest to, że łatwo się z nim skontaktować i łatwo też do niego dostać, telefon- panie doktorze boli brzuch- proszę być o tej i o tej :)
Ja polecam wizyty w porannych godzinach ggdy lekarz nie jest jeszcze tak zmęczony bo popołudniu jest u niego kołomyja. Rano ma więcej czasu dla pacjentki i to rzutuje na jakość wizyty. Fakt, jest specyficzny ale najważneijsze jest to żeby znał się na swojej pracy i myślę że daje rade. Koszt wizyty nie jest bardzo wysoki co też jest istotne. A co do lekarza to fakt może fajnie jest muc przjechać do lekarza do szpitala, ale jeśli akurat nie ma go w pracy to i tak przyjmie cię ktoś z izby przyjęć.
Już na pierwszej wizycie stwierdził PCOS, co późniejsze badania potwierdziły, ale po półrocznym leczeniu udało mi się zajść w ciążę :) Dziś jestem już podwójną mamą, obie ciąże prowadził dr Bierżyński. Podobało mi się, ze jest dostępny na telefon, pobiera materiał na różne badania (cukier sam bada), usg ma u siebie, w gabinecie przy każdej (ciążowej) wizycie sprawdzają twoją wagę i ciśnienie... Ja POLECAM :)))