Widok

ginekolog Sopot najlepiej na NFZ

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
dziewczyny kogo możecie polecić?

będę wdzięczna za odpowiedzi :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dr med. Sylwia Łapińska-Szumczyk na NFZ przyjmuje w ABC Family Med, ale terminy 2 mc - rejestracja na początku miesiąca
image

image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
może jeszcze jakieś opinie?
dr Cieciuch Elzbieta na Jana z kolna koło rynku w Sopocie, ale brak usg
poszłam do dr Cieciuch zapisać się na wizytę ciążawą i po chwili rozmowy uciekłam, już samo pytanie czy leczę się prywatnie i komentarz, że skoro tak to najpierw mam skończyć prywatne wizyty i wtedy przyjść... łaska że wogóle chciała zamienić ze mną słowo, położna w rejestracji nie patrząc na kolejkę czekających babek wydzierała się przez telefon do znajomego opisując swoją materialną sytuację cytuję "ty wiesz ile ja tu zarabiam..."
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
kazdemu zdarza sie gowniany dzien....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
przychodnia nowy chełm filia sopot 23 marca , czas oczekiwania od 1 tygodnia do 2 max. Jak dzwonie zawsze mam szczescie i zapisuja mnie na przyszly tydzien . :) babka na prawde fajna , ale nie pamietam nazwiska
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
dzięki :)

elastyczna a jaki czas oczekiwania jest do dr Cieciusz?
hopek
a ja bardzo polece p. dr Cieciuch, naprawde znakomity lekarz z dosiwadczeniem i dobrym zdrowym podejsciem, a Pani Iwonka(polozna) kobieta ktora naprawde mi i mojej malej bardzo pomogla!zawsze odbiera telefon z usmiechem i sercem a nie jak w niektorych przychodniach z wielka laska, p. Iwonka z sercem na reku zawsze.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
tez polecam doktor Elżbiete Cieciuch wspaniała jako osoba i lekarz...
pożartuje i pogada:) delikatna przy badaniu a położna coż.. anioł w skórze ludzkiej. Zrozumie i potrafi przełożyc termin wizyty jak ma sie miesiaczkę nie kaze czekac kolejne 2 - 3 tyg. Polecam jako stała pacjentka :))
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

ortodonta gdańsk (28 odpowiedzi)

Hej Polećcie mi proszę bardzo dobrego i sprawdzonego! ortodontę dla nastolatki. Często słyszę, że...

dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (64 odpowiedzi)

j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść??

Jak wyprawiacie urodziny dla dzieci? (27 odpowiedzi)

Witajcie! Jak bardzo hucznie obchodzicie urodziny dzieci? Głownie chodzi mi o to czy urządzacie...

do góry