Widok

ginekolog-endokrynolog-gdynia

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
czesc dziewczyny
jestem tu pierwszy raz.
Poszukuje dobrego (sprawdzonego )ginekologa-endokryologa. Mozecie kogoś polecic ???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dr Rafał Ciepłuch jest jednym z najlepszych ginekologów-endokrynologów, zwłaszcza jeśli chodzi o diagnostykę i terapię i leczenie operacyjne. Jest konkretny i mówi uczciwie o stanie pacjentki.
Naprawdę polecam.
up
dziewczyny, a macie jakies opinie o Rafale Ciepłuch (czy jakoś tak)???
ktoś mi go polcał, ale nie wiem, wolałabym usłyszec wiecj opini
dr Ciskowska-Ostrowska. Przyjmuje w Rumi o prawda- na ul. Żwirki Wigury

Minowski??????????????????

Od niego dziewczyno trzymaj się z daleka, konował jakich mało 6 miesięcy zmarnowane, brałam leki, których nie powinnam, a dzięki niemu dziś łykam letrox - tak doskonal rozwalił mi Minowski tarczyce. Nigdy nie zapomnę go jak przed moją wizyta jadł, po czym w trakcie mojej wizyty wyjmował sobie palcem żarcie z zębów.....fuj
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
A ja nie polecam dr Butalewicz. Polecam dr Minowskiego. Przyjmuje w Gdyni na Witominie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
tak mam opinie o niej bo sama długo szukałam po tym jak jeden znany lekarz z Gdyni mnie przez 7 miesięcy oszukiwał że wszystko jest ok, a nie było; ona pomogła mi bardzo szybko; wizyta kosztuje 120 zł, usg jest dodatkowo płatne 40 zł, a czeka się rożnie, teraz w październiku miała mieć dłuższy urlop, ale nie wiem dokałdnie do kiedy, ja mam wiytę pod koniec listopada umówioną :)

tzn. ile osztuje wizyta?
czy masz sprawdzona opinie o niej - od kilku osob, bo mi zalezy zeby był to fachowiec, który napawde zna sie na rzeczy, ile wczesniej na wzyte sie trzeba umawiac
ja chodzę do dr. Butalewicz, nie jest tania, ale spoko i fachowa babka i bardzo miła i wszystko dokładnie i cierpliwie tłumaczy :) ma gabinet na tej ulicy co jest Teatr Miejski w Gdyni tlyko troszkę niżej

dr Skweres przyjmuje prywatnie na AK w Gdyni - ale ma duze kolejki tel do rejestracji 605 106 400
za wizyte płaciłam 100 zł polecam

w swissmedzie w gdzyni jest troszke taniej ale kolejki jeszcze wieksze..

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jaki wozek wybrac? (83 odpowiedzi)

Dziewczyny jaki wozek wybrac? 2w1, 3w1? Jakiej firmy polecacie? Rodze w wrzesniu :)

Dzieci z AZS porady kosmetyki wsparcie mamuś (7 odpowiedzi)

Założylam ten temat ponieważ moja Amelia ma azs. Czytałam na temat tej choroby, wiem jak trzeba...

Gdzie lepiej zrobić okulary? (75 odpowiedzi)

J.w. Zastanawiam sie pomiędzy Vision Express a Centrum okulistycznym OPTIMUM na chełmie...może...

do góry