Widok
dziewczyno absolutnie NIE NIE NIE krasinska przez nią nie mam jednego jajnika, ta niedouczona baba stwierdziła że mam nadżerkę a masę torbielową i guzy miałam wyczuwalne w badaniu ginekologicznym, odradzam ostrzegam, strzela hormonami na oslep ona w ogóle to ze wszystkimi diagnozami strzela na oślep,
A ja dr Stefanowicz- Kujawę odradzam i to tak naprawdę ze 100% pewnością.
Mi kiedyś wywołała napad choroby, mimo, że za każdym razem informowałam, że nie mogę brać danej grupy leków- przepisała te, których nie było wolno.
Poza tym nie prowadzi kart pacjentek! Wszystko "na gębę", a wiadomo, ze człowiek zapomina i ona też ma prawo. Nie zapisuje, więc nie pamięta.
Moją koleżankę zapewniła, że w jej ciązy wszystko ok, po czym koleżanka dziecka się nie zdążyła doczekać :(
Ja straciłam zaufanie, mimo że to 2 w 1: gin-endokrynolog.
Mi kiedyś wywołała napad choroby, mimo, że za każdym razem informowałam, że nie mogę brać danej grupy leków- przepisała te, których nie było wolno.
Poza tym nie prowadzi kart pacjentek! Wszystko "na gębę", a wiadomo, ze człowiek zapomina i ona też ma prawo. Nie zapisuje, więc nie pamięta.
Moją koleżankę zapewniła, że w jej ciązy wszystko ok, po czym koleżanka dziecka się nie zdążyła doczekać :(
Ja straciłam zaufanie, mimo że to 2 w 1: gin-endokrynolog.