Widok
głęboki peeling kwasami owocowymi
właśnie jestem po pierwszym zabiegu głębokiego złuszczania naskórka kwasami AHA.Polecam wszystkim,bo efekt po kilku zabiegach jest rewelacyjny:)spłycają się pory,znikają przebarwienia,zmniejszają problemy z łojotokiem itp. No i oczywiście potem równiutko i ładnie się opalicie.
dla mnie to super sposób na gładką i ładną buzię na ślub i o wiele dłużej.
kurcze nawet nie czuję,że rymuję:)
!!!!!! MISIĄC PO KWASACH NIE MOŻNA SIĘ OPALAĆ!!!!!!!!
pozdro:)
dla mnie to super sposób na gładką i ładną buzię na ślub i o wiele dłużej.
kurcze nawet nie czuję,że rymuję:)
!!!!!! MISIĄC PO KWASACH NIE MOŻNA SIĘ OPALAĆ!!!!!!!!
pozdro:)
dzieki bardzo! szczerze mowiac jedyny zabieg z typu "kosmetycznych", na jaki sie zdecydowalam w zyciu to byla henna na rzesy. paznokcie zawsze robilam sama, maseczki tez, no, ale teraz trzeba by sie oddac w rece fachowcow. mam nadzieje, ze to naprawde beda fachowcy. ale wszelkie rady mile widziane, jesli jakies zabiegi upiekszajace polecacie to piszcie :-)
cześć dziewczyny, kwasy owocowe działają cuda, ale dla mnie były za słabe i właśnie we wtorek idę na zabieg do dermatologa, ktory polega na bardzo glębokim złuszczaniu skóry, nazwy nie pamiętam. W każdym razie przez ok tydzień dobrze jest nie wychodzić z domu z uwagi na deszcz, śnieg, słońce bo skora bardzo się łuszczy. Zabieg trwa ok. 6 godzin, koszt 450 zł. Po zabiegu przez jakiś czas 0 makijażu, twarz myje się specjalnym preparatem i smaruje wazeliną, czasem puchnie i swędzi. A jak to wygląda w praktyce zobaczę już niedługo.
Trądzik w wieku 27 lat. Aktualnie nie widoczny (pryszczy nie ma)bo biorę leki hormonalne, ale ślady i zgrubiała skora pozostała. Tak jak pisałam kwasy okazały się za słabe a ja chcę wyglądać dobrze. Poza tym znam dobrze panią dermatolog, ktora ten zabieg wykonuje i ufam jej. Widziałam jej twarz po takim zabiegu i nie wyglądalo to tak tragicznie, zresztą ona testuje na sobie większość zabiegow jakie proponuje w swoim gabinecie.
Peggy, mam ten sam problem z cerą.Zrobiłam sobie badania hormonalne na ktore skierował mnie mój ginekolog-endokrynolog i w poniedziałek ide na konsultacje.Pewnie też wróce do brania hormonów dalej.Ale pewnie podobny zabieg kosmetyczny tez bedzie dla mnie jedynym rozwiązaniem przed ślubem. Możesz podać namiary na swoją kosmetyczke?
salema
Peggy a jaki procent kwasów stosowała Twoja kosmetyczka i ile wzięłaś zabiegów? I jeśli mogę wiedzieć na jaki dokładnie zabieg głębokiego złuszczania naskórka się zdecydowałaś? Ja pisałam na ten temat pracę dyplomową to może mogłabym Ci jakoś doradzić albo podesłać więcej informacji na temat zabiegu,na jaki się zdecydowałaś.
pozdrawiam:)
pozdrawiam:)
Witch a proszę Cię bardzo:)
takie kosmetyki do użytku domowego mają dość słabe działanie i nieporównywalne z tymi używanymi w gabinetach.Szkoda więc robić coś na buzi,co ma różne przeciwskazania później,m.in zakaz wychodzenia na słońce itp a nie daje tak dobrych efektów.I takie kremy trzeba stosować o wiele dłużej,także nie wiem czy to warto.
pozdrawiam.
takie kosmetyki do użytku domowego mają dość słabe działanie i nieporównywalne z tymi używanymi w gabinetach.Szkoda więc robić coś na buzi,co ma różne przeciwskazania później,m.in zakaz wychodzenia na słońce itp a nie daje tak dobrych efektów.I takie kremy trzeba stosować o wiele dłużej,także nie wiem czy to warto.
pozdrawiam.
a tak sie pytam bo miałam próbki od dermatologa, rzeczywiście smarowania na cały miesiąc i jakoś nie pamiętam żeby efekty były zauważalne, także zabiegi w salonie kosmetycznym (ale takie słabsze zabiegi) mogłyby coś zdziałać ::) mmegi ja poprosze więcej info, może być na mejla :)
jakby ktoś potrzebował korepetycji z klimatyzacji albo chłodnictwa, to jestem do usług :)
jakby ktoś potrzebował korepetycji z klimatyzacji albo chłodnictwa, to jestem do usług :)