Widok

gofrownica

Kupię Temat dostępny też na forum:
Planuję zakup gofrownicy ale nie wiem na jaką się zdecydować. Może któras z Was ma w domu, jest zadowolona i może mi ją polecić?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
juz byl wątek ale bardzo polecam dezal 301.5 i mieszanke gotową na gofry z allegro, takie jak z budy im wiecej wat tym lepsza
ewciak dzięki za odp ;-))) a ma ktoś z Was moze taka gofrownicę??
http://allegro.pl/gofrownica-podwojna-ideen-welt-1400-w-wyprzedaz-i1690743661.html
zgadza się - był watek ;) wystarczy użyć wyszukiwarki...

http://forum.trojmiasto.pl/Dobra-gofrownica-t236395,1,16.html

Mamy Dezala 301.4 :] jest super :] i 3 różne przepisy wypróbowałam ;) aż znalazłam idealny :]
to ,że wątek już był dowiedziałąm się od ewciak;-) wkleiłam link od gofrownicy i zapytałąm się czy ktoś może taką ma;-)
coś takiego sprzedawała jakiś czas temu Biedronka(nie wiem czy tej firmy) - odkop watek(też jest! o gofrownicach z Biedronki) i zapytaj Dziewczyn :]
w biedronce? ja wyczytałam ,że rossmann ją miał;-)
takie coś dużego(podwójnego) było w Biedronce :) osobiście nie widziałam i nie interesowałam się tym, bo miałam już Dezala :) ale wątek czytałam :]

takie właśnie podwójne sercowe koła ;) (miesiąc temu)
ok, dzięki;-)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

do góry