Widok
gotowe mleko Bebiko 1 w butelkach
hej,
ponownie-sprzedam mleko Bebiko 1 w butelkach. Cena w aptece 2,47zł za flaszeczkę. Każda ma 100ml. Termin ważności do września 2010r. Mam 27butelek, 24 sztuki są w zamkniętym kartonie, a 3sztuki "luzem".
Sprzedam za 1zł/sztuka czyli 27zł!!! Polecam!!!
Sprzedaję bo moja niunia je tylko moje mlesio :)
Odbiór - Gdańsk Ujeścisko
ponownie-sprzedam mleko Bebiko 1 w butelkach. Cena w aptece 2,47zł za flaszeczkę. Każda ma 100ml. Termin ważności do września 2010r. Mam 27butelek, 24 sztuki są w zamkniętym kartonie, a 3sztuki "luzem".
Sprzedam za 1zł/sztuka czyli 27zł!!! Polecam!!!
Sprzedaję bo moja niunia je tylko moje mlesio :)
Odbiór - Gdańsk Ujeścisko
Mimii ja chce :)
Gdzie Ty mieszkasz kochana ?
wrrrrrrrr
Czemu Wy wszystkie w Gdańsku mieszkacie :P
Daleko masz na Schuberta?
Czemu Wy wszystkie w Gdańsku mieszkacie :P
Daleko masz na Schuberta?
mimii dawaj na gygy 4115016
wiem wiem Okruszku ze sprzedają ale ja chciałabym okazyjnie nabyć, po niższej cenie :)
ups przepraszam Okruszku :)
No widzisz to tak jest że sie trafia na forum w niodpowiednim momencie. Człowiek uzależiony jest z czasem wolnym od dzieciaczka albo tak jak ja od dwójki robaczków :)
No widzisz to tak jest że sie trafia na forum w niodpowiednim momencie. Człowiek uzależiony jest z czasem wolnym od dzieciaczka albo tak jak ja od dwójki robaczków :)
W aptece pod Gryfem na Fikakowie - Wielki Kack to mleczko jest po 2,5zł za buteleczkę. Jakie są Wasze opinie o nim? Mi lekarz zalecił dla małej przy nietolerancji laktozy aby podac jej z 2-3 razy mleczko 1 obojętnie jaką żeby zmienić florę jelitową. Kupiłam to mleczko i mała karmiona wyłącznie piersią, wciągnęła 80ml z naszej butelki MAM.
[url:]http://lilypie.com/">