Widok

grupon,gruper itd... - opinie

zadowolone? Czy może ktoś sie spazył?
Ja ogolnie jestem zadowolona.. z kuponów na pizze,kręgle. Ostatnio byłam na rzęsach i mega profeska :) bylam też na paznokciach... ale laska się nie postarała... krzywe... nierówne... cóż spieszyła sie do domu rozmawiajac przez tel przy tym.. :/
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Mąż/partner z dzieckiem

Oczywiście następny telefon był do groupona, bez problemu pani mi powiedziała że zwrócą pieniądze na konto groupon, cóż, szkoda że nie na konto, ale zawsze to coś.nawet nie chodzi o pieniądze, ale o to, że to był prezent, o to jak potraktowali moja mamę przez telefon, pozostał duży niesmak.Co prawda jak pisałam załatwiłam rodzicom druga rezerwację, ale to nie zmienia faktu że pracują tam zwykle nieodpowiedzialni ludzie, do tego wręcz bezczelni.cóż, ja ten lokal oraz obsługę będę omijać z daleka.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Widze ze opinie są podzielone,czasami mnie ciekawia te oferty tylko nie wiem na ile one są prawdziwe .
To nie chodzi o to, że opinię są podzielone. Wszystko zależy od firmy, która daje ofertę. Niestety coraz częściej ludzie traktują to jako chęć zysku, nie zastanawiają się nad daniem limitu sprzedaży lub nie obliczają dokładnie czy są w stanie obsłużyć daną ilość klientów...po prostu co będzie to będzie...no i mamy efekt.

A swoją drogą jak już dali rad d*** to mogliby chociaż w takiej sytuacji jak tej "romantycznej kolacji we dwoje" spokojnie wytłumaczyć, pomóc, przeprosić...a nie traktować klienta jak g****

Nas też bulwersuja taka obsługa i takie zachowanie. Niestety marne szanse na poprawę chyba, że portale wystawiające usługi zaczną faktycznie to kontrolować. Może wtedy będzie inne podejście do masowej sprzedaży :)
Chyba tylko wysokie kary finansowe, wtedy by zamiast 400 kuponów wystawili 50, które mogliby zrealizowac.
Problem w tym, że ludziom nie chce się zgłaszać reklamacji...jedynie zadzwonią, wygadają się i tyle...a Groupon itp wymagają formy pisemnej. Na tym etapie wiele osób daje sobie spokój.
Dobrze wiedzieć. Ja tylko dzwoniłam i załatwiałam zwrot środków przez tel. to również wyślę pisemną skargę. Dzięki za info.

I zgadzam się, nie każda oferta jest trefna, mi na kilka się pierwsza taka zdarzyła - niestety niesmak jest.
nie powinno być tak,że oddają Ci środki na konto Groupon a nie na Twoje konto bankowe. W końcu to oni nie wywiązali się z umowy.
Ja bym dalej drążyła temat
No niestety, myślę, że jest to w regulaminie, w który każdy klika a nikt nie czyta...zaraz się zagłębię i dam znać.
A jednak jest tak
regulamin punkt 5.1.
"(...)Istnieje również możliwość odstąpienia od umowy podczas rozmowy z konsultantem Obsługi Klienta Groupon. Konieczne jest wtedy wskazanie adresu mailowego użytego do zakupu kuponu oraz kodu kuponu i kodu zabezpieczającego. W przypadku odstąpienia od umowy środki są oddawane na rachunek, kartę kredytową lub konto PayPal, z którego płatność została dokonana, lub przyznawane są Użytkownikowi w formie środków z poleceń do wykorzystania w Serwisie Groupon przez kolejne 6 miesięcy.(...)"

Jednak Pani na infolinii poinformowała, że środki na konto groupon odsyłają, nawet nie podała innej możliwości, też nieuczciwość...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
@emenems
wg mnie to nie jest odstapienie od umowy, bo Ty kupon chciałaś zrealizować, to jest raczej niezgodność towaru z umową . Jeśli Ci nie zależy to daj spokój,ale jeśli nie to proponuję ich trochę nastraszyć:)
Ja jeżeli chodzi o sam groupon, to jest ok, pieniądze nie przepadają i załatwili wszystko szybko, natomiast jeżeli chodzi o tą restaurację to gorzej, na pewno tam napiszę, bo nawet nie wiem z kim mama rozmawiała - wątpię aby to był manager lub właściciel...
Witam! ja często korzystałam/korzystam: najczęściej groupon, gruper, sporadycznie - my deal. Najczęściej są to wizyty u fryzjera (dla siebie i męża), kosmetyczki. Skorzystałam równiez z zakupu biletów do tzw. "świata rybek" oraz kina 5 D - bez zastrzeżeń:) Kilka razy usługi stomatologiczne (skaling, piaskowanie, leczenie ubytów, stomatologia estetyczna dla męża) i jestem bardzo zadowolona:)
Z kolei jesli chodzi o fryzjera - jak do tej pory wszystko ok, z tym że faktycznie dodatkowe zabiegi (np. masaż głowy itp.) trwają krócej niz gdy chodzę "normalnie" (bez kuponu). Natomiast zabiegi kosemtyczne i estetyczne (np. peelingi, mikro, lipo, fale RF, tdp.)...troszkę krótsze-to fakt - jakby "w pośpiechu"...więc raczej z tego typu ofert nie będę korzystać. Lepiej zapłacić za "zwyczajne" wizyty i zabiegi w regularnych cenach - często są promocje, dodatkowe korzyści i rabaty/promocje.
Do tej pozry tylko jeden raz miałam "przygodę" z salonem Atlantis. niestety nie udało mi sie w ogóle umówic na wizytę (dzwoniłam prawie 2 m-ce przed upływem ważności grouponu, pani z salonu powiedziała, że nie ma wolnych miejsc i mam dzwonic do grouponu...). Tak też zrobiłam i po interwencji, tzn. napisaniu maila oraz zadzwonieniu do obsługi groupon - bez problemu zwrócono mi pieniądze na konto (Pani zapytała oczywiście czy wolę zwrot na konto groupon czy tez gotówkę na kono bankowe). Odbyło się sprawnie - trwało to 2 dni robocze.
Mimo wszystko nadal kupuję, jednak ZAWSZE są to tylko wybrane oferty:)
Pozdrawiam serdecznie!:)
Mam dokładnie to samo zdanie odnośnie zabiegów komsetycznych, często jest tak ,że robią promocję np na mikrodermabrazję np za 39 zł, w tej cenie robią tylko twarz z maską a zazwyczaj nawet bez maski i wypuszczają takiego człowieka z podrażnioną twarzą podatną na czynniku zewnetrzne. To jest żenada,zero profesjonalizmu
Ja z zabiegów nie korzystałam za to znowu wykupiłam ofertę na zdjęcia ;D
Gdziekolwiek się znajdujesz, twój świat tworzą twoi przyjaciele.
Dobrze ze Pani nie zadzwoniła 15. dzień przed zakończeniem.
Miała Pani dużo czasu żeby wykorzystac kupon. proszę sobie wyobrazić jak tak wszyscy sie rzucili na sam koniec. wtedy jest kto pierwszy ten lepszy!
Szymsznunia - tu jest moja :)

http://citeam.pl/oferty/cala-polska/naszyjnik-z-bursztynow
Em już oglądam ;]
jakby co dam info dalej może ktoś cos kupi ;]
grupon wykupiłam 2 razy
1- kurs językowy - nie stworzono mojej grupy
2 - aqua aerobik - zlikwidowano akcję

trzeci raz nie dałam im szansy
Ojj no to były rzeczywiście nieprzyjemne grupony,współczuje
szymszunia - dzieki ;):)
Madness is the gift, that has been given to me!!

Inne tematy z forum Kobieta

Sprawa karna dobry polecany adwokat Gdańsk (61 odpowiedzi)

Witam pisze z naglącą sprawą... mojego partnera czeka postępowanie karne -sprawa karna do 8 lat...

do góry