Widok

ogrzewanie gazowe mieszkania

interesuje mnie jaki jest koszt ogrzewania wody i mieszkania kotłem ulrich 15kw mieszkania 50m2 czy jest to duzy koszt prosze o pomoc. Zastanawiam sie nad kupnem mieszkania ogrzewanie ma byc w łasnie takim piecem.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Artur 99 ma rację, wszędzie się wcinasz. Czytając twoje wypowiedzi odnoszę wrażenie, że to pisze dziesięcioletnie dziecko. Infantylny bucu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Na tylko tyle cie stac? :D
bez komenytarza głupku
Ja piszę na temat, a ty?
wtracasz sie wszedzie nie potrzebuje twej opini
Skończ już, bo nudny jesteś.
załozyłem ten post i nie chce twych opini juz bo sa nudne
Nie musisz tu zaglądać.
mówiłem koles wez juz skoncz
A mi zjadło za grudzień za 590 zł.
no to niezle 22, 23 stopnie to niezle grzejesz ale to tez jest minu stwojego mieszkania ze mieszkasz na parterze najzimniej najlepiej gdzies w srodku
Ja mam 50m2 na parterze mieszkanie nie podpiwniczone piec Beretta ,ogrzewanie 22-23 stopnie ciepła woda i gotowanie na 2 osoby na koniec grudnia to za 1 miesiąc 460zł i przypuszczam że na koniec stycznia będzie to samo albo troche więcej.
dobra wez juz skoncz nudny jestes
No u mnie, to tyle leciało gazu, ze aż musiałem zmniejszyc temperatuę w mieszkaniu :)
wez juz skoncz koles moja sprawa zajmij sie soba
Twardziel jestes dopoki nie mieszkasz w takich warunkach :)
dam rade bede robił tak zeby sie nie rysowała
Ale płyta indukcyjna ma to do siebie, ze się łatwo rysuje od garnkow i wygląda to paskudnie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
i masz racje kobieto ja jestem skazany na gazowe ogrzewanie
Jako kobieta, zdecydowanie polecam zakup płyty indukcyjnej oraz piekarnika elektrycznego. Płyta indukcyjna - za prąd jakoś dużo więcej nie będzie, a o ile wygodniej i czyściej w kuchni:) W piekarniku elektrycznym o wiele lepiej się piecze. O ile nie pieczesz codziennie, to myślę, że ta różnica także nie uderzy Ciebie po kieszeni. Trzeba pamiętać, że kuchnię robi się raz na jakiś czas i warto zainwestować w doby sprzęt kuchenny, który nie tylko pozwoli zaoszczędzić prąd, ale także nie będzie problemów w trakcie użytkowania.
Ogólnie, gdybym szukała teraz mieszkania, to z pewnością omijałabym te z ogrzewaniem gazowym:)Gdy jednak jest już po ptakach, należy nauczyć się teraz w miarę ekonomicznie z tego korzystać:)i z pewnością zafundować sobie dobry piec.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Dom i mieszkanie

Jak mieszka się w bloku? (19 odpowiedzi)

Czesto słyszy się, że mieszkanie w bloku to same udręki. Szczególnych powodów do zmartwień...

Co muszę sprawdzić kupując sama mieszkanie ??? (59 odpowiedzi)

Mam jeszcze dużo czasu na sprzedaż mieszkania , ale chcę się dobrze przygotować .Dzięki za...

Dom drewniany (18 odpowiedzi)

Czy ktoś może polecić firmę, która wybuduje mi dom drewniany całoroczny z dobrym stosunkiem ceny...

do góry