Widok
Akurat ja często gram w gry, które można kupić w https://allegraj.pl/ . Szczerze mówiąc dla mnie oferta tutaj jest mega atrakcyjna, dodatkowo wybór jest też dosyć duży
Mój syn chodzi na taniec http://baza-firm-polskich.pl/zajecia-hip-hop-dla-dzieci/ bardzo się zaangażował.
Ja pasjonuję się sennikami :) baaardzo dużo o nich czytam i o ich genezie, tutaj dość ciekawy polecam o tym co znaczy dziecko jak się przyśni ;) https://magazynkobiet.pl/sennik-dziecko-co-oznacza-sen-o-dziecku/
Mam pare hobby, ale czasami po prostu lubię też telewizje obejrzeć. Myślę teraz własnie nad zakupem dysku multimedialnego. Jest tego sporo np. tutaj https://webranking.pl/95-dyski-multimedialne.html . To taki ranking dysków.
Moim hobby już od kliku sezonów niezmiennie jest kajakarstwo. Na ten sezon planuję kompletne szaleństwo - chcę dla całej mojej rodziny kupić kajaki, aby móc cieszyć się magią kajakowania kiedy tylko chcemy. Na gokajak.com niedrogo znalazłem cały potrzebny mi sprzęt.
Moje hobby to Łucznictwo. Od 6 miesięcy złapałem zajawkę i ćwiczę na weekendach.
Początkowo trenowałem przy domu na specjalnie przygotowanym miejscu - bezpieczeństwo ponad wszystko.
Wraz ze wzrostem umiejętności co nastąpiło dość szybko zmieniłem łuk, strzały i groty
Najciekawszy efekt uzyskałem jak znajomy pożyczył mi strzały z grotami gwiżdżącymi. Podczas lotu wydają ciekawy dzwięk i uatrakcyjniają. Poza tym łucznictwo to sport dla każdego, bardzo uspokaja po pracy i można ćwiczyć koncentrację.
Początkowo trenowałem przy domu na specjalnie przygotowanym miejscu - bezpieczeństwo ponad wszystko.
Wraz ze wzrostem umiejętności co nastąpiło dość szybko zmieniłem łuk, strzały i groty
Najciekawszy efekt uzyskałem jak znajomy pożyczył mi strzały z grotami gwiżdżącymi. Podczas lotu wydają ciekawy dzwięk i uatrakcyjniają. Poza tym łucznictwo to sport dla każdego, bardzo uspokaja po pracy i można ćwiczyć koncentrację.
uwielbiamy czytać:))) nałogowo chodzimy do kina;), biegle mówimy w dwóch językach, ale ciągle się uczymy, oczywiście razem (Paweł jest trochę lepszy, trzeba mu to oddać;)))
gramy razem w tenisa, uwielbiamy żeglarstwo i siatkówkę plażową:))) Paweł uwielbia jeździć na rowerze, ja średnio...ja uwielbiam konie, Paweł niekoniecznie;)))
gramy razem w tenisa, uwielbiamy żeglarstwo i siatkówkę plażową:))) Paweł uwielbia jeździć na rowerze, ja średnio...ja uwielbiam konie, Paweł niekoniecznie;)))
no u nas to tak różnie
ja uwielbiam zwierzeta interesuje sie nimy a szczególnie kynologią (czyli psami) no i mąż tak za mną też sie wciągną
on uwielbia również majsterkowanie, zbiera sobie różne przyżądy
uwielbiamy turystykę, podróże, lubimy zwiedzać nowe miejsca:) to już dosyc drogie hobby dlatego to od czasu do czasu jakies wypady
no ja jeszcze uwielbiam ogrodnictwo, mogę cały dzien przesiedziec w ogrodzie wogóle to mnie ciągnie do natury:)
ja uwielbiam zwierzeta interesuje sie nimy a szczególnie kynologią (czyli psami) no i mąż tak za mną też sie wciągną
on uwielbia również majsterkowanie, zbiera sobie różne przyżądy
uwielbiamy turystykę, podróże, lubimy zwiedzać nowe miejsca:) to już dosyc drogie hobby dlatego to od czasu do czasu jakies wypady
no ja jeszcze uwielbiam ogrodnictwo, mogę cały dzien przesiedziec w ogrodzie wogóle to mnie ciągnie do natury:)
niestety...
Ja czasem czekając na skm w redłowie widzę taką scenkę: koleś jedzie na swoim cudeńku chyba 200 km/h, pędzi przez całą długość Drogi Różowej, po czym nieco wolniej wraca równoległą ul.Zwycięstwa i dawa, od nowa 200 km/h Różową...
(ok. godz. 15.00) - tu nie chodzi tylko o jego życie, tu chodzi również o bezpieczeństwo innych.
Nie wiem, gdzie jest wtedy drogówka.
Ja czasem czekając na skm w redłowie widzę taką scenkę: koleś jedzie na swoim cudeńku chyba 200 km/h, pędzi przez całą długość Drogi Różowej, po czym nieco wolniej wraca równoległą ul.Zwycięstwa i dawa, od nowa 200 km/h Różową...
(ok. godz. 15.00) - tu nie chodzi tylko o jego życie, tu chodzi również o bezpieczeństwo innych.
Nie wiem, gdzie jest wtedy drogówka.
czasem gdy jeździmy z mężem naszym motocyklem (ja jako pasażerka oczywiście, choć narazie jestem na etapie odpalania ,bo ciężko utrzymać mi taki motor) mijają nas włąśnie tak zwani" potencjalni dawcy" i ilekroć przejezdzaja koło nas z niesamowitą prętkoscią zastanawiam sie, jak długo bęą tak mogli jeździć.......
A tak na marginesie, ci powszechnie zwani dawcy organów, dawcami organów wcale nie są, ponieważ zanim przyjedzie karetka, już nie żyją.
To znaczy w przypadku motocyklistów najcześciej (!) dzieją się dwie rzeczy: po wypadku, albo wychodzą bez szwanku albo ulegają poważnym obrażeniom i giną na miejscu...
To znaczy w przypadku motocyklistów najcześciej (!) dzieją się dwie rzeczy: po wypadku, albo wychodzą bez szwanku albo ulegają poważnym obrażeniom i giną na miejscu...