Widok

huggies.Obcierają Wasze dzieci?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Kupiłam drugi raz w życiu huggiesy i tak samo obcierają jak za pierszym razem,mały się skarży że go boli,czerwone ma biodra.Większość tak sie zachwyca tymi pieluchami a w rezultacie to gówno jest.Czy Wasze dzieci nie obcierają te sztywne jak blacha boczki,i w dodatku takie krótkie są że nie można ich zapiać dobrze.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Teraz jesteśmy na pampersach S&P. Są chłonne, ale nie mają rozciągliwych boczków.
Huggies były okropne!!! siusiu bokiem leciało, nie wchłaniały i sztywny były.
Pampers activ i premium care są ok,ale szukam czegoś tańszego.
A dada maja rozciągliwe boczki? jak z ich chłonnością? lepsze niż huggies?
A sprawdzają się pampersy:) i rosmannowskie babydream:)
U nas huggies przeciekały,obcierały,podrażniały skórę.. masakra..!! :)
ja dostałam dwie paki HUGGIS i musiałam je zużyc ale są tragiczne twarde maja szorstkie elementy i sa z ceraty,przeciekały bokami ogólnie nigdy sama ich dziecku nie kupie !!!!!!! tylko PAMPARSY
moja jest chudziutka i też happy używa :)
ja roznie kupuje
ale jeszce na duze pupy bardzo fajne sa HAPPY sa miekkie maja duze falbanki itp
na szczuple pupy troche moga [rzeszkadzac ale nam sie sprawdzily rewelacyjnie i nie maja zanizonej numeracji, mlody mial pol roku i 10kg i nie przekroczyl 4 a w pampersach to 5 byly male...
każdy maluch ma co innego.

pupa mojego bąbla ostatnio tylko huggisy toleruje. każde inne wywołują uczulenie :(

i to fakt boczki przy rzepach mają twarde i obcireają, ale ostatnio jak kupiłam rozmiar 5, bo 4+ nie mieli, to zauważyłam,że 5 mają o wiele bardziej miękkie boczki i jest ok :)

całe szczęście rezygnujemy już z pieluchy :) i nie wiem kto szczęśliwszy czy mały czy ja ;)
mi też huggiesy w ogóle nie podeszły, a na dodatek Madzia ma po nich czerwoną całą skórkę
Ja również nie byłam zadowolona z Huggies'ów kojarzyły mi się ze zmielonymi gazetami, szare i szorstkie wrr używam dada z biedronki i jestem mile zaskoczona. Na początku uzywałam pampki ale zaczeły przeciekać... ;/
Kasiu sprobuj lidlowych, sa super nie obcieraja i maja chłonny wkład my używamy i warto,duzo lepsze niż dada, pampers, rossman, huggiesy sa dobre tylko w rozmiarach 1i2 potem brudza i sa twarde po bokach
No właśnie, więc jakie pieluchy ?
Huggies- obcierają
pampersy- ( moja przesikuje po 2h noszenia )
dada-ma uczulenia
babydream- kiepsko wchłaniają
pampersy pomarańczowe - mało chłonne

Ja już nie wiem jakie pieluchy kupować :) Obecnie jedziemy na huggiesach, owszem nie zachwycają mnie, ale coś muszę kupować :)
Też uważam, że Huggiesy są beznadziejne. Mam trójkę dzieci (najmłodsze 9 ms) więc przetestowałam wiele pieluch. Na początku (gdzieś do trzeciego miesiąca) kupowałam Pampersy, ale potem używałam przede wszystkim Dady z Biedronki. Są tanie, a jeszcze ostatnio wypuszczono nową (jak dla mnie jeszcze lepszą) serie.
Huggies, to najgorsze pieluchy jakie kiedykolwiek używaliśmy! Mój starszy syn miał wiecznie poobcierane pachwiny, nawet jak ścinałam te rzepy, to i tak nic nie dawało. Młodszy używa tylko pampersy i tescowe essentials - są super! muszę jeszcze wypróbować biedronkowe Dada, podobno są super :)
A po dada swędzi go tyłek bo kólki zostawiają,znaczy kruszy i wychodzi ten wsad.
edit. "przecinały skórę"
Huggiesy nie tylko obcierały ale przeciały skóre u nas! Badziewie totalne.
ja kupilam raz i po 3 pieluchcach mialam ich dosc ze ich sztywność
polecam dada i rossmanowskie - mięciutkie - nosimy rozm 4

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

Trampolina- jaki rozmiar wybrac? (20 odpowiedzi)

Hej, mamy w planie kupic trampoline,ale zupelnie nie wiemy jaki rozmiar kupic najlepiej,sa rozne...

do góry