Widok

hurtownie w 3mieście- pytanko

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Drogie Koleżanki,

Czy znacie może jakieś hurtownie w 3mieście lub okolicy z art. dekoracyjnymi, upominkami itd., w które zaopatrują się sklepy?
Potrzebuję co najmniej 50szt. jakiegoś upominku (np. coś z ceramiki) i wiem, że w żadnym sklepie tylu sztuk nie znajdę:-(
Może macie jakieś pomysły, gdzie mam szukać?

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
witaj.mam duzo wzorow ladnycz swiecznikow>pozdrawiam
"Saco" Hurtownia Mieczysław Grabania

Gdańsk, ul. Trakt św. Wojciecha 77, tel. 058 3023816
no niesety do makro nie wpuszczaj;/ ale kiedys na Kartuskiej 245 b Na trerenie Zespołu Szkol Zawodowych byla hurtownia Sako
Wiecie ja mam dziecko ale wcale się nie wkurzam że do makro czy do szczepana nie wpuszczają z dziećmi, w końcu to są HURTOWNIE,więc zaopatrują DETAL, Jeśli chcesz chodzić z dzieckiem do sklepu to masz całą masę osiedlowych sklepików, gdzie nikt ci nie zabroni zabierać dziecka! Tak możesz spokojnie robić zakupy.-z góry odpowiem na zarzuty że w osiedlowym sklepie jest drożej niż np w makro... Jasne bo ten sklep się tam zaopatruje i niestety dostaje w takich samych cenach co zwykli klienci, a jak tak dobrze policzysz sobię drogę do makro to wcale nie oszczędzasz wiele! CZasem nawet dokładasz!
Wiec nie bulwersuj sie tak! i nie oczerniaj innych!!! -to do anulka co obsmarowała hurtownie!!!!!!!!!!!!!!-i jeszcze jesno takie zasady są nie tylko u szczepana ale w wielu hurtowniach!!!!!!
do Makro tez nie mozna z dziecmy wchodzic tylko w niedziele wpuszczaja dzieciaczki
ta hurtownia znajduje się na U.Elbląskiej.
Centralnie na przeciwko nowego (świecącego) budynku Grupy Lotos.
\Jeden przystanek autobusowy przed makro.
Jak się jedzie od strony Gańska to po prawe j stronie.Skręca się w uliczke.Wielki hangar.
Można tam dostać właściwie wszystko.
Chyba jesteś bezpłodna bo nie myślisz od dzieciach
Jesli chodzi o Szczepana to wcale sie nie dziwie ze z dziecmi nie wolno wchodzic...tam 80 % towaru jest ze szkła...
Hurtownia "szczepan"- kiedys moze i bylo tam cos do kupienia no i obsluga byla mila ale teraz to tam kicha jest , a jakie maja dziwne zasady.

Nie mozna wejsc bez wozka bo Cie zaraz wyrzuca ze sklepu!!!!!

Dzieci tez nie wpuszczaja wiec dziecko trzeba zostawic na parkingu przed sklepem- tragedia!!! A myslalam ze zyjemy w tolerancyjnym kraju.

A najlepsze jest to ze do wlasnego wozka nie mozna samemu towaru sobiewlozyc bo zaraz z***ke mozna dostac, trzeba poprosic kogos z obslugi zeby wkladal towar do koszyka!!

I wcale to nie jest mile jak robiac zakupy twoj maz z dzieckiem waruje na parkingu , aty chodzisz z obca baba bo nie mozesz brac samemu tego co chcesz kupic i za co zaplacisz swymi ciezko zarobionymi pieniedzmi. Dno totalne z tej hurtowni.

Ja juz nigdy tam nie pojade na zakupy nawet jakby za darmo cos rozdawali!!!!!!!!!!!!!

A myslalam ze " klient nasz pan"" a tu na odwrot - w hurtowni nie dosc ze czujesz sie jak zlodziej to jeszcze Cie traktuja jak jakiegos psa.

!!!!!!!!!!!!

nie polecam tego miejsca na robienie zakupow!!!!!!!!!!!!
Miał jeden,ale drugi miał jego kolega,ponieważ chcieliśmy,zeby świadkowie jechali z nami do ślubu,a w 2CV nie bylo miejsca,to wziął kolegę z mini morisem:)super to wyglądało:)

No nic, nadal cierpliwie czekam. Sprobuje raz jeszcze zadzwonic po poludniu. A czy on ma jeden samochod do slubu?

on jest studentem,więc może nie mógł odpowiedzieć,ale na pewno odpowie:)

Dziękuję, Aleksa. Ja też do niej napisałam, ale mój mail pozostał bez odpowiedzi:)
Przy okazji, do gościa od samochodu napisałam wczoraj maila i nagrałam się na sekretarkę (miał wyłączony telefon) i też NIC:( Chyba nie traktują mnie poważnie:)

Floraska ja napisałamdo babki z allegro w sprawie aniolków tych świecących i odpisała e ma ich tylko 12:)

Gdyby ktoś również potrzebował tego typu gadżetów, to podaję stronkę hurtowni z Krakowa (ze sklepem internetowym) www.dil.pl.
Prawdziwa kopalnia upominków:-)

sklep w topmeblach to witeks.

stronka www.witeks.pl
Polecam Sabinex w Rumii...
Naprawdę?:) To super. Może do nich zadzwonię?:)
Bo chodzi o to, że będę w 3mieście dopiero w okolicach Wielkanocy, boję się, że jak wtedy nie będą mieli takiej ilości, to już nie zdążą mi sprowadzić na koniec kwietnia:-(

Floraska, przedwczoraj byłam w hurtowni Szczepan - i widziałam aniołki ,całkiem ladne z białej glinki do postawienia ok 20 cm jeden -cena troszke powyzej 10 zł 12-14(nie pamietam) - nie sa kiczowate ,sama takie dwa dostalam w prezencie w te swieta . Jest ich przynamniej 7 roznych wzorów .Siedza na półce - od razu jak wchodzisz po prawej stronie do hurtowni :) sa cos w stylu figurek jak w kosciołach - (pultasne chłopaki ze skrzydełkami np.jeden na kamieniu inny przy fontannie )

w kompleksie TOp-Meble, Biedronka, Jysk itp (na wysokości przystanku SKM Gdańsk Zaspa) jest spory sklep z róznego rodzaju porcelaną, świecznikami, wazonami i kieliczkami i innymi. Mają tego mnóstwo, niestety nie kojarze jak z cenami, ale jeśli chodzi o ilości to chyba można by u nich zamówić.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dom czy mieszkanie??? (434 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (69 odpowiedzi)

j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść??

płyta indukcyjna czy gazowa? (26 odpowiedzi)

Witajcie. Chciałabym poprosić Was o opinię. Budujemy dom i stanęliśmy przed wyborem płyty...

do góry