Widok

hustawka tako zupelnie nowa tylko 120zł

Chełm Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/dla-dziecka/okazja-super-hustawka-tako-jak-nowa-ogl1977223.html

sprzedam nie używaną huśtawkę firmy Tako zdjęcia w linku okazja tylko 120zł wygląda zupełnie jak ze sklepu gdyż od nowości stała zapakowana w szafie teraz robię porządki i jest do kupienia zapraszam 503-456-946
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
cena jest jeszcze do negocjacji
gdzie odbiór? hmmmm cena do negocjacji....:)
image
odbiór na chelmie na przeciwko Tesco huśtawka naprawdę wygląda jak nowa a co do ceny można jeszcze uzgodnić:)
ewa wstępnie rezerwuje, dam Ci znać popołudniu, muszę zrobić w domku prezentację:) i konsultację:) postaram się odezwać do 18, ok?
image
ok wiec czekam na informacje :)
proszę o kontakt telefoniczny, w razie zainteresowania kupnem 503-456-946 pozdrawiam
niestety po konsultacjach nie kupuje:( nie udało mi się przekonać resztę ekipy:) jakaś mało przekonująca jestem, przepraszam za zamieszanie i podbijam do góry.
image
cena 100zł może ktoś jednak jest chętny to zupełnie nowa huśtawka

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jakie zabawki edukacyjne polecacie? (33 odpowiedzi)

Chcę kupić jakieś zabaweczki Amelce ale nie mogę się zdecydować co jej kupić, za dużo tego...

Poszukiwana polecana szkoła dla dziecka ze spektrum autyzmu :) (3 odpowiedzi)

Szukam szkoły podstawowej w Gdańsku (ewentualnie okolice Banina) dla dziecka w spektrum autyzmu...

pomysł na biznes-może doradzicie:) (44 odpowiedzi)

Dziewczyny wyobraźcie sobie,że macie lokal ponad 100 metrowy za który nie płacicie czynszu i...

do góry