Widok
a tak w ogóle to zauwazyliscie ze na stronie Matbudu w opisie naszego osiedla a dokladniej w zakładce zdjecia na 3 zdjeciu jest przedstawiony fajny plac zabaw. Moze zarzad zglosi sie do matbudu z informacją ze wprowadzil w blad wielu mieszkanców (ogladajac zdjecia myslalam ze tak bedzie w rzeczywistosci) i niech teraz dorzuci pare złotówek. Wiem ze to naiwne myslenie ale moze sprawa nie jest z góry przegrana. Wielu z nas kupilo mieszkanie jeszcze przed wybudowaniem budyków a co dopiero placu zabaw wiec ta wizualizacja mogła wprowadzic w błąd. Pozdrawiam
Nie bardzo rozumiem, przecież za inne rzeczy tez płacimy od wielkosci mieszkania a niekoniecznie jest to sprawiedliwe. Ja mam akurat spore mieszkanie (2 poziomy) i tez nie wiem dlaczego muszę remontowe itp placić od metra, ale tak już po prostu jest. Zresztą marudom choćby za darmo dawali to powiedzą ze wolą coś innego.
no i juz sie zaczyna. od mieszkania tez bez sensu bo przeciez nie kazdy musi miec dziecko. Wiadomo ze w mieszkaniach 50 i wiecej jest wieksza szansa ze sa lub beda dzieci niz w 30 mkw. Ja uwazam, ze to jest super pomysl zeby rozbudowac ten istniejacy zenujacy plac zabaw. Jedynie co można by zrobic to niech zarzad postara sie o jakas doplate z matbudu bo przeciez to oni odrazu powinni zrobic cos lepszego, ale tak czy inaczej nie kombinujmy tylko zróbmy zeby na tym osiedlu bylo przyjemnie dla dzieci.
Witam, dostalem pismo o glosowaniu na temat rozbudowy placu zabaw i jako ojciec , wujek i znajomy ludzi z dziecmi prosze was o poparcie wniosku. nikomu to nie zaszkodzi, kosztowac bedzie parę złotych a duzo radosci dla dzieciaków. to co teraz mamy to żenada a Wystarczy dodac jakas piaskownice i zjezdzalnie. Pozdrawiam