Widok

ile but ma byc wiekszy od stopy?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Chodzi mi o dziecko.Zawsze mam z tym problem.1cm,czy pol?Jak wy kupujecie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dziewczyny

orientujecie sie czy w ecco na matarni sa jakies zeszloroczne sandalki po okazyjnej cenie?

ecco mimic juz kupilam w ałtlecie (139zl) i teraz chcialam okazyjnie kupic sandalki

dziekuje za pomoc
kwiatek ja sie kierowałam by pasowały nam do kurtki:) ale ostatecznie nie robi mi różnicy jak kolor:) byle nie słodki róż:)
Ja zawsze kupuję na tyle większe buty, żeby dało się do buta włożyć palec wskazujący za piętą synka. Czytałam ostatnio, że są już buty na szybko rosnące stopy z takimi wkładkami, które można wyjąć i wtedy dziecko chodzi w nich dłużej http://kobietamag.pl/buty-ktore-rosna-razem-z-dzieckiem/

Rozmiary mogą się różnić w zależności od producenta. Zawsze warto znać długość stopy dziecka i wtedy porównać do dlugości wkładki dodając odpowiedni zapas.Na blogu WesoleBuciki opisujemy dokładnie jak zmierzyć stopę dziecku, wtedy zakupy przez internet stają się przyjemnością :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Zniżki kody rabatowe - gdzie? (19 odpowiedzi)

Hej. Wiecie może czy są jakieś kody rabatowe do h&m lub smyk, reserved, rekids?

Problem z usypianiem dziecka- może ktoś miał podobny? (37 odpowiedzi)

Czy któraś z Was miała taki problem: Od kilku tygodni mam problem z kładzeniem małej spać...

podrażnienia po goleniu (23 odpowiedzi)

dziewczyny:jak radzicie sobie z podraznieniami po goleniu miejsc intymnych oraz z niemiłym...

do góry