Widok
ile czasu po odstawieniu dziecka mialyscie jeszce pokarm?
dziewczyny napiszcie proszę jak długo u was trwał zanik pokarmu ,odstawiłam córeczkę juz 2 tygodnie temu, jest tylko na mm a ja dalej mam pokarm czy coś źle robię?od poniedziałku wsuwam tabletki zapisane przez lekarza i tylko jedna pierś jest pusta a druga dalej produkuje mleko,boli,tworzą sie guzki-jak wy sobie poradziłyście?co robić?
ja po synu przez pol roku mialam pokarm(co tydzien bylam zalana) a potem byla druga ciaza i w ciazy mialam juz do karmienia cory,
teraz od czerwca nie karmie i mam jeszcze, mimo ze w obu przypadkach karmilam juz tylko raz dziennie i i tak mleczarnia dziala, ale jest lepiej niz za pierwszym razem bo mam mniej i tak czasem wycieka(raz na miesiac),
teraz od czerwca nie karmie i mam jeszcze, mimo ze w obu przypadkach karmilam juz tylko raz dziennie i i tak mleczarnia dziala, ale jest lepiej niz za pierwszym razem bo mam mniej i tak czasem wycieka(raz na miesiac),
ja nie karmię od czerwca i nadal coś tam mam, ale nie leci nic samowolnie ;). Ogólnie lajtowo moje cycki przeszły odstawianie, bo już karmiłam naprawdę rzadko, pod koniec może 2-3 razy na dobę i to tylko tak dorywczo (po piciu i po jedzeniu), wiec one już miały mało pokarmu. Jak odstawiłam całkiem to nie było ani zastojów ani nie były napełnione / przepełnione, po prostu sobie powoli zaczeły "usychać", o tak "usychać" to dobre słowo ;)
Współczuję Ci, bo raz miałam zastój i myślałam, że umieram.... ;)
Współczuję Ci, bo raz miałam zastój i myślałam, że umieram.... ;)
Gość - pisałam wiele razy ;) przepraszam ale jestem tak padnięta, że nie mam siły pisać raz jeszcze ;) jeśli chcesz poczytać naszą historię walki o pokarm - zapraszam np tu http://forum.trojmiasto.pl/Sciaganie-pokarmu-t181839,1,16.html :)