Widok
Mojego męża garnitur, 2 koszule, krawato-musznik, buty to był koszt ok. 1 tys. zł.
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
Podobnie jak z sukniami. To wszystko zalezy od jakosci, marki, materialu itd. Możesz kupic na Gildii za 200 zł ;) a mozesz Armaniego albo Zegny za kilkanascie tysiecy. My kupilismy klasyczny, porzadny jakosciowo Roya Robsona, koszule buty spinki itd. Pierra Cardina, do tego kamizelka wszystko za jakies 3500. Ale wszystko oprocz kmizelki posluzy lata. Juz moj maz byl w nim na 2 weselach, a w tym roku idziemy na 3 kolejne. faceci to maja dobrze.... Dlatego mysle ze warto zainwestowac w porzadny, elegancki klasyczny garnitur. Jesli wolisz cos tanszego ale w miare porzadnego polecam Outlet Szadółki. Pozdrawiam.
my za garnitur, koszule, krawat, spinki do mankietow, pasek i skarpetki ;) zaplacilismy 950 zł , a najlepsze jest to ze na sam garnitur przeznaczylismy sobie wczesniej 2000 a tu niespodzianka :) ten wczesniejszy widzielismy w baltyckiej i wlasciwie chcielismy po niego jechac ale jeszcze mojego P. wyciagnelam do FH no i dostalismy tam baaardzo podobny a ponad polowe tanszy pomimo tego ze sklad materialu wlasciwie taki sam, a ten tanszy byl tez ciekawiej wykonczony . Tylko troche mi glupio bylo ze ja suknia za 4000 a moj P w 1000 sie zmiescil, no ale co sam sobie tak wybral :) teraz moze mi bizuterie jakas fajna kupic za zaoszczedzona kaske , hehehe ;)
My za garnitur, krawat, spinki, koszule,pasek, skarpetki zapłaciliśmy 1130 zł. Też byliśmy przekonani że będzie to kosztowało 2000 tys :) W Elegancie w Klifie, obsługa na wysokim poziomie. Kobietki znają się na rzeczy więc przyszły Pan Młody zadowolony i przy okazji ja też:) Moja suknia 2400,00 ale jeszcze bolerko, welon..pewnie finalnie zakręci się koło 3000 zł.
a myśmy byli w ten weekend w fashion hausie i nic dla lubego nie znależliśmy, ale dlatego, że on jest trochę niewymiarowy. w FH owszem są dobre ceny i ładne garnitury, ale większość to dość duże rozmiary, a mój Sławek ma 175 wzrostu za to klatę jak facet o głowe wyższy i wąską talię i taki trochę kuperek wystający- znależć gjerek dla tak zbudowanego faceta to nie lada wyzwanie, niestety FH odpada, będziemy szukać dalej. Jeśli ktoś poszukuje czegoś bardziej ekskluzywnego to polecam Klif w Gdyni widziałam tam niesamowite garnitury, trochę droższe ale bardzo ładne i w różnych nawet najdziwniejszych odcieniach- my właśnie się tam wybieramy niedługo, bo wymyśliłam, że jego garnitur powinien być ciemnoszary (stalowy) wpadający lekko w brąz:) jak znajdę coś takiego to pewnie będzie cud:)))
Moje:
garnitur (wełna 100) 899 (BYTOM Osowa)
koszula 399 (BYTOM Port Rumia)
spinki 89 (srebrne w Łodzi)
buty 299 (RYŁKO Łódź Manufaktura)
kamizelka z musznikiem ok 200 (FH - nie pamietam dokładnie jaki sklep)
do tego dojdzie bielizna liczę 100
krawat na poprawiny liczę 80
Razem: niecałe 2100
4000 - Snobizm jak nic. Ja zaoszczędziłem na garniturze, bo chciałem z wełny 140 lub 150 ale nie było fasonu i koloru, który by mi odpowiadał z tego materiału. Ale 140/150 kosztowały miedzy 1100 a 1700
W Piere Cardin się przepłaca. Jakość gorsza od BYTOMIa, wykonanie na podobnym lub gorszym poziomie (BYTOM są szyte w Polsce), a ceny średnio +20% i więcej.
Dokładnie się temu drogie Panie przyjżałem.

garnitur (wełna 100) 899 (BYTOM Osowa)
koszula 399 (BYTOM Port Rumia)
spinki 89 (srebrne w Łodzi)
buty 299 (RYŁKO Łódź Manufaktura)
kamizelka z musznikiem ok 200 (FH - nie pamietam dokładnie jaki sklep)
do tego dojdzie bielizna liczę 100
krawat na poprawiny liczę 80
Razem: niecałe 2100
4000 - Snobizm jak nic. Ja zaoszczędziłem na garniturze, bo chciałem z wełny 140 lub 150 ale nie było fasonu i koloru, który by mi odpowiadał z tego materiału. Ale 140/150 kosztowały miedzy 1100 a 1700
W Piere Cardin się przepłaca. Jakość gorsza od BYTOMIa, wykonanie na podobnym lub gorszym poziomie (BYTOM są szyte w Polsce), a ceny średnio +20% i więcej.
Dokładnie się temu drogie Panie przyjżałem.

Dziewczyny, w najbliższy piątek w FH w godzinach 10-22 jest mega obniżka, do 90%. Może akurat coś w temacie garniturów się znajdzie?
Najtaniej na http://www.buyer100.com
za 190 dolków
ja czekam właśnie na suknie z tej str
jak będzie fajna to mój luby też od nich surdut zamawia
za 190 dolków
ja czekam właśnie na suknie z tej str
jak będzie fajna to mój luby też od nich surdut zamawia
Za kompletny strój mojego przyszłego męża (garniak, koszula, mucha, buty, spinki) zapłaciłam 717 zł. Muszę mu dokupić jeszcze slipki i koszulkę na ramiączkach.
Założyłam że na ślub wydam tak mało jak mi się to tylko uda :) mój cały strój kosztował 640 zł, brakuje mi tylko majteczek i pasa do pończoch. Chyba mi się udało ;P
Założyłam że na ślub wydam tak mało jak mi się to tylko uda :) mój cały strój kosztował 640 zł, brakuje mi tylko majteczek i pasa do pończoch. Chyba mi się udało ;P