Widok
Mojego męża garnitur, 2 koszule, krawato-musznik, buty to był koszt ok. 1 tys. zł.
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
Podobnie jak z sukniami. To wszystko zalezy od jakosci, marki, materialu itd. Możesz kupic na Gildii za 200 zł ;) a mozesz Armaniego albo Zegny za kilkanascie tysiecy. My kupilismy klasyczny, porzadny jakosciowo Roya Robsona, koszule buty spinki itd. Pierra Cardina, do tego kamizelka wszystko za jakies 3500. Ale wszystko oprocz kmizelki posluzy lata. Juz moj maz byl w nim na 2 weselach, a w tym roku idziemy na 3 kolejne. faceci to maja dobrze.... Dlatego mysle ze warto zainwestowac w porzadny, elegancki klasyczny garnitur. Jesli wolisz cos tanszego ale w miare porzadnego polecam Outlet Szadółki. Pozdrawiam.
my za garnitur, koszule, krawat, spinki do mankietow, pasek i skarpetki ;) zaplacilismy 950 zł , a najlepsze jest to ze na sam garnitur przeznaczylismy sobie wczesniej 2000 a tu niespodzianka :) ten wczesniejszy widzielismy w baltyckiej i wlasciwie chcielismy po niego jechac ale jeszcze mojego P. wyciagnelam do FH no i dostalismy tam baaardzo podobny a ponad polowe tanszy pomimo tego ze sklad materialu wlasciwie taki sam, a ten tanszy byl tez ciekawiej wykonczony . Tylko troche mi glupio bylo ze ja suknia za 4000 a moj P w 1000 sie zmiescil, no ale co sam sobie tak wybral :) teraz moze mi bizuterie jakas fajna kupic za zaoszczedzona kaske , hehehe ;)