Widok
Za kompletny strój mojego przyszłego męża (garniak, koszula, mucha, buty, spinki) zapłaciłam 717 zł. Muszę mu dokupić jeszcze slipki i koszulkę na ramiączkach.
Założyłam że na ślub wydam tak mało jak mi się to tylko uda :) mój cały strój kosztował 640 zł, brakuje mi tylko majteczek i pasa do pończoch. Chyba mi się udało ;P
Założyłam że na ślub wydam tak mało jak mi się to tylko uda :) mój cały strój kosztował 640 zł, brakuje mi tylko majteczek i pasa do pończoch. Chyba mi się udało ;P
Najtaniej na http://www.buyer100.com
za 190 dolków
ja czekam właśnie na suknie z tej str
jak będzie fajna to mój luby też od nich surdut zamawia
za 190 dolków
ja czekam właśnie na suknie z tej str
jak będzie fajna to mój luby też od nich surdut zamawia
Dziewczyny, w najbliższy piątek w FH w godzinach 10-22 jest mega obniżka, do 90%. Może akurat coś w temacie garniturów się znajdzie?
Moje:
garnitur (wełna 100) 899 (BYTOM Osowa)
koszula 399 (BYTOM Port Rumia)
spinki 89 (srebrne w Łodzi)
buty 299 (RYŁKO Łódź Manufaktura)
kamizelka z musznikiem ok 200 (FH - nie pamietam dokładnie jaki sklep)
do tego dojdzie bielizna liczę 100
krawat na poprawiny liczę 80
Razem: niecałe 2100
4000 - Snobizm jak nic. Ja zaoszczędziłem na garniturze, bo chciałem z wełny 140 lub 150 ale nie było fasonu i koloru, który by mi odpowiadał z tego materiału. Ale 140/150 kosztowały miedzy 1100 a 1700
W Piere Cardin się przepłaca. Jakość gorsza od BYTOMIa, wykonanie na podobnym lub gorszym poziomie (BYTOM są szyte w Polsce), a ceny średnio +20% i więcej.
Dokładnie się temu drogie Panie przyjżałem.

garnitur (wełna 100) 899 (BYTOM Osowa)
koszula 399 (BYTOM Port Rumia)
spinki 89 (srebrne w Łodzi)
buty 299 (RYŁKO Łódź Manufaktura)
kamizelka z musznikiem ok 200 (FH - nie pamietam dokładnie jaki sklep)
do tego dojdzie bielizna liczę 100
krawat na poprawiny liczę 80
Razem: niecałe 2100
4000 - Snobizm jak nic. Ja zaoszczędziłem na garniturze, bo chciałem z wełny 140 lub 150 ale nie było fasonu i koloru, który by mi odpowiadał z tego materiału. Ale 140/150 kosztowały miedzy 1100 a 1700
W Piere Cardin się przepłaca. Jakość gorsza od BYTOMIa, wykonanie na podobnym lub gorszym poziomie (BYTOM są szyte w Polsce), a ceny średnio +20% i więcej.
Dokładnie się temu drogie Panie przyjżałem.

a myśmy byli w ten weekend w fashion hausie i nic dla lubego nie znależliśmy, ale dlatego, że on jest trochę niewymiarowy. w FH owszem są dobre ceny i ładne garnitury, ale większość to dość duże rozmiary, a mój Sławek ma 175 wzrostu za to klatę jak facet o głowe wyższy i wąską talię i taki trochę kuperek wystający- znależć gjerek dla tak zbudowanego faceta to nie lada wyzwanie, niestety FH odpada, będziemy szukać dalej. Jeśli ktoś poszukuje czegoś bardziej ekskluzywnego to polecam Klif w Gdyni widziałam tam niesamowite garnitury, trochę droższe ale bardzo ładne i w różnych nawet najdziwniejszych odcieniach- my właśnie się tam wybieramy niedługo, bo wymyśliłam, że jego garnitur powinien być ciemnoszary (stalowy) wpadający lekko w brąz:) jak znajdę coś takiego to pewnie będzie cud:)))
My za garnitur, krawat, spinki, koszule,pasek, skarpetki zapłaciliśmy 1130 zł. Też byliśmy przekonani że będzie to kosztowało 2000 tys :) W Elegancie w Klifie, obsługa na wysokim poziomie. Kobietki znają się na rzeczy więc przyszły Pan Młody zadowolony i przy okazji ja też:) Moja suknia 2400,00 ale jeszcze bolerko, welon..pewnie finalnie zakręci się koło 3000 zł.
my za garnitur, koszule, krawat, spinki do mankietow, pasek i skarpetki ;) zaplacilismy 950 zł , a najlepsze jest to ze na sam garnitur przeznaczylismy sobie wczesniej 2000 a tu niespodzianka :) ten wczesniejszy widzielismy w baltyckiej i wlasciwie chcielismy po niego jechac ale jeszcze mojego P. wyciagnelam do FH no i dostalismy tam baaardzo podobny a ponad polowe tanszy pomimo tego ze sklad materialu wlasciwie taki sam, a ten tanszy byl tez ciekawiej wykonczony . Tylko troche mi glupio bylo ze ja suknia za 4000 a moj P w 1000 sie zmiescil, no ale co sam sobie tak wybral :) teraz moze mi bizuterie jakas fajna kupic za zaoszczedzona kaske , hehehe ;)