Widok

ile kosztuje powiększenie obrączki?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
ech przez chorobę trochę przytyłam i nie moge nosic mojej obrączki, dlatego mam pytanie ile mniej wiecej kosztuje powiększenie o dwa rozmiary? teraz mam ręce jak Zagłoba, a zani schude to duzo czasu minie bo wciaz jestem na lekach
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja płaciłam około 20zł - ale mam klasyczną obrączkę
[url=www.nawieszaczku.pl]image[/url]
moja jest dwukolorowa,mam nadzieję że duzo nie zapłacę, dzięki
image
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
a wiem ze jak dasz swoje złoto do przetopienia które bedzie pozniej wykorzystane do powiekszenia to zaplacisz taniej pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja mam złoto białe i żółte razem i niestety złotnik powiedział że może pęknąć ponieważ każde złoto ma inną wytrzymałość i nie chciałam ryzykować
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Goralka i co zrobilas? Bo mi obraczka niby pasuje,ale strasznie puchna mi dlonie i nie moge nosic zadnych pierscionkow, a tym samym obraczki. Myslalam,zeby dorobic do niej koleczko/zawieszke i nosic ja na lancuszku. Zastanawiam sie tylko, gdzie to zrobic. Myslicie,ze mozna zaryzykowac u pierwszego lepszego zlotnika? Nie zniszczy mi obraczki?
złotnik powiedział,że jak pęknie to naprawi ale będzie to kosztowało ok 150/200 zł więc noszę na drugiej ręce i czekam aż schudnę, byłam u złotnika w gdyni na świętojańskiej na przeciwko poloni
To bynajmniej gosc uczciwie postawil sprawe. Chyba za tydzien bede w okolicy to wejde do niego i zapytam w mojej sprawie.
ja muszę się przejechać do P. Suchowiera u którego robiliśmy obrączki... w ciąży mówił, że nie ma sensu powiększać o 2 rozmiary)to max dla mojej obrączki) ale teraz jak noszę ją, to odparza mi się skóra :P i taka wysypka robi :/ więc je nie noszę :P

zmiany rozmiaru mamy w cenie obrączek :]

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Sprawdzone sposoby na odchudzanie:) (70 odpowiedzi)

Cześć Dziewczyny! Podzielcie się swoimi sposobami na skuteczne odchudzanie:) Ja muszę zrzucić aż...

Od 1go do 1go... czy Wam udaje się cokolwiek oszczedzić? (226 odpowiedzi)

Cześć, mam takie nocne przemyślenia na temat szeroko rozumianych finansów domowych... Oboje mamy...

otworzyć firmę ?? (36 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

do góry