Widok

ile ważycie??

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczynki kochane tak z ciekawości-ile ważycie-ja się przyznaję 80 kg!!!!!
A ważyłam 63

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
kropka...ja do 4 miesiąca byłam na minusie 5 kg ;) a później....sie zaczęło ;)

co się zaczęło Wiper ????????? przecież ty wyglądasz prawie jak ja teraz :PPPP

papilio1@op.pl
ale mam 10 kg na plusie :D hihihi

Wiper, Ty sie nie wypowiadaj z wagą;/..chudzielcu jeden! nogi jak szprych a ona tu o wadze mowi...br...ja juz mam 10 kg na plusie, a przede mną jeszcze 2 miesiące i troszke:)...

Kochana...nogi moja odwieczna duma na spółe z biustem teraz nie istnieja...jakieś takie napompowane sa, ze fuuuuuj
w spodniach teraz łażę, zeby ich nie pokazywac swiatu

Kropka 3103,
No pewnie tak skoro mamy dokladnie taki sam wiek :-). 20 marca (tak wstepnie) - czyli 6 dni przed moimi urodzinami. Jak sie malenstwo troche spozni (co jest czestym zjawiskiem) to bede miala super prezent na 30 urodziny :-) :-).

Oj wiperku ja bym chciała tylko tyle ile ty przytyc...tak przepisowo :) i tak będzie mi trudno pozbyc sie mysli o tym, ze "straciłam" moją ukochana talię hehe ;)

Parma dokładnie 20 marzec, cóż nasz baczek to się nie załapie na nasze urodziny, oboje mamy 11 kwietnia ale może choc będzie tez baran :D

a co to jest talia? czy to jakaś afrykańska wioska? a może egzotyczny owoc? jakoś dalekie mi to słowo ostatnio, że zapomniałąm co to :D

papilio1@op.pl
a ja mam dziś w ubranku 71kg... czyli 1 kg mniej od wczoraj...
i mój cellulit zniknął!!!!!!!!! prawie całkowicie, bez żadnej ingerencji z mojej strony!!!!!

no i to jest pocieszająca wiadomość!!!!!!!!!!!!!!

czyli to jednak ta cholerna woda...

normalnie humor mi się poprawił :D

Normalnie jak czytam, że niektóre z Was upasły się z 51 na 53 kilogramy, to aż obrzydzenie mnie bierze. Mam nadzieję, że przestałyście wychodzić na ulicę, żeby nie razić oczu swoim sadłem?

hihihi...

Rozumiem Agatha ze to chyba moj post tak cie poruszyl ze postanowilas skomentowac... :-) Na ulice wychodze w dalszym ciagu, pragne cie poinformowac, ryzyko jednak ze mnie spotkasz taka upasiona jest rowne zeru wiec nie masz sie co obawiac :-).

kropka i jeszcze ja z Wami... termin porodu 10 dni wcześniej :)
a co do wagi.... to ja zaczynam z wagą mega... zapewne tyle nie bedziesz miała w dniu porodu...
i wcale mi to nie przeszkadza, że jestem gruba, zawsze byłam i dobrze mi z tym...
Agatha naprawde jak sie czyta wypowiedzi to aż mi się śmiać chce...
wielka tragedia przytyć 3 kg i ważyć 53 kg

hmm...widze ze ciąża co niektórym przyprawia bojowe nastroje;) Choc faktycznie 53 kg to bym nawet powiedziala ze to mało,zwlaszcza,że jak sie domyslam Parmo Twoj wzrost nie sięga maksymalnie 153 cm.Ja mam wzrostu 160 ,przed ciązą ważylam zawsze miedzy 57 a 60 i zapewniam,że wyglądałam normalnie.szczerze powim,że nawet nie chcialabym wazyc 50 kg...a juz wogole bedąc wyższą niz jestem.ps:pytanko do Parmy-ktory to tydzien?

Jak juz sie tak rozwijamy na temat mojej wagi i wzrostu to wazylam przed ciaza dokladnie tyle ile trzeba: 51 kg przy wzroscie 157. W 8 tyg. ciazy +2kg. Moim zdaniem troche za wczesnie na tycie... Poza tym nie czuje sie najlepiej gdy brzuch, do tej pory plaski, "wylewa sie" poza spodnie. Wiem, ze jestem w ciazy i to tak ma byc, ale ponarzekac chyba sobie moge, nie?

parma, no oczywiście, że narzekać możesz :)
ja tam też narzekam, i to, że jestem gruba teraz.... a co będzie w 40 tc? chyba mnie dźwig na porodówke weźmie.... ale co tam, żebyśmy byli tylko zdrowi....

no tylko ze otyłosć to też choroba
zdrówko dzidzi najwazniejsze ... a po ciąży przy karmieniu i nieprzespanych nocach wrócisz do siebie albo schudniesz jeszcze bardziej :)

papilio1@op.pl
piernik....
dobrze wiem, że to choroba....
nie wiedziałabym, gdybym nie leczyła się od dłuższego czasu na nią:)
ale trzeba sie pogodzić z tym co mamy:)

no tokio :) też na to licze

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (69 odpowiedzi)

j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść??

Zakup mieszkania - rozterki (63 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

dom czy mieszkanie??? (434 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

do góry