Widok
he he, miło się czyta takie wątki - jedziemy na tym samym wózku;)
u mnie nie ma odstępstwa od reguł, przybieram miarowo na wadze - przed ciążą 49kg, teraz w 27 tygodniu 58, trochę mi sie juz cięzko chodzi, bo brzuch jakoś ciągnie do dołu i kręgosłup mi się wykrzywia... ;D
u mnie nie ma odstępstwa od reguł, przybieram miarowo na wadze - przed ciążą 49kg, teraz w 27 tygodniu 58, trochę mi sie juz cięzko chodzi, bo brzuch jakoś ciągnie do dołu i kręgosłup mi się wykrzywia... ;D
"Bądź tą zmianą, którą chcesz zobaczyć w świecie"
hejka.a ja wczoraj wybralam sie do kumpelki na kawke.no i ide sobie na autobusik i zrobilo mi sie cieplo to zdjełam marynarkę.i wtedy moim oczom ukazal sie moj wielki brzuchol.Rany,nie sadzilam ze on sie nagle zrobil taki wielki!Jeszcze1,5 tyg.temu ledwo go było widac.Mialam ochote normalnie schować sie w pobliskie krzaki;)Niby przytylam tylko 3 kg z groszami a wyglada jakbym miala z 6 kg wiecej:/
to jest indywidualna sprawa, przed ciążą ważyłam 58 w dniu porodu 84. byłam załamana, podobno w ostatnim miesiącu nic się nie przybiera. niestety mnie to nie dotyczyło. teraz jestem szczęśliwą mamą 6 miesięcznego malucha i jeszcze +5 kg. ale co tam, nie przejmuje się :) to i tak mała cena, za zdrowego, cudnego aniołka :)