Widok

milutko..

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Jak fajnie watek rodzinny...
Ciezaroweczki maja swoje miejsce :)
Bedziemy mogly sie chwalic i wogole :)
A tak nawiasem.... moze sie pochwalicie kiedy macie terminy?

allegro Majka22-GDY ZAPRASZAM!!!FAJNE CIUSZKI ZA GROSZE
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
taaaaa, do tego jeszcze kaska z ubezpieczenia i mojego i meza wiec okaze sie ze doplacimy do tego jakies 1000 PLN :))))

Micka, a czy mają tam pokój do porodów naturalnych, czy trzeba rodzić na "samolocie"?
z tego co mi powiedziano to mozesz przyjac dogodna dla Ciebie pozycje w trakcie porodu

To brzmi zachęcająco. Chociaż ostatnio się zraziłam do Swissmedu. Chodzimy tam od lat, a i tak moją mamę próbowali oszukać, gdy się tam zapisywała na operację...
Mój Mąż ma opiekę z lim-med w ramach zakładowego abonamentu. W Trójmieście opiekę tą przejmuje (czy jakoś tak, nie znam szczegółów) SwissMed. Ja - jako małżonka - mogę zapisać się tam w "promocyjnej cenie". Coś ponad 50,00 pln / m-ąc. Cały czas się zastanawiam... To trochę dużo, ja opłacam polisę, ubezpieczenie, ike, i jeszcze to by doszło... A wiadomo, że lekarz nie jest potrzebny non stop...

Ale teraz zaczynam myśleć o przyszłości... Gdybym była ich pacjentką,...
Mam się nad czym pozastanawiać.. :)

mam na 22> grudnia ale maly juz jest gotowy do porodu to napewno chlopak chcialam wiedziec bo w domu mam juz parke

magdusia72

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

płyta indukcyjna czy gazowa? (23 odpowiedzi)

Witajcie. Chciałabym poprosić Was o opinię. Budujemy dom i stanęliśmy przed wyborem płyty...

Przedszkole prywatne w Pruszczu, które? (42 odpowiedzi)

Najleiej na osiedlu Wschód. Prosze o opinie.

Przeprowadzka - jaką firmę polecacie? (81 odpowiedzi)

Hej! Jaka firmę przeprowadzkową polecacie?? Za dwa tygodnie mnie to czeka i chciałabym...

do góry