Widok

imie dla dziewczynki

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
mi bardzo podoba sie imie dla dziewczynki Noemi ale mąż jest przeciwny wydaje mi sie ze to sliczne imie i naprawde rzadko spotykane
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
córka mojej znajomej ma tak a imie i brzmi bardzo fajnie:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dobrze, że faceci potrafia jeszcze w tych sprawach decydować:)
uffff.......
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ale to nie jest polskie imię...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Każdy ma swój gust...w mój nie trafia.
"Kiedys traktowałam ludzi dobrze, dzisiaj z wzajemnością..."
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
to zalezy jakie masz nazwisko.. takie imie nie pasuje do "typowo"polskich nazwisk
mnie się podobają polskie tradycyjne, Noemi mnie się kompletnie nie podoba
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
dla mnie też słabe imię, jak na to dziecko wołać? jak zdrabniać?
faktycznie, dobrze że mąż ma w tej kwestii coś do powiedzenia.
Mi się podobają ponadczasowe imiona, które zawsze bedą modne, takie jak: Ania, Emilia, Magdalena, Alicja... To są śliczne imiona.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
Mi się nie podoba,lubię zwykłe,tradycyjne imiona,które są zawsze modne.
Mi też sie nie podoba
też własniie zależy jakie masz nazwisko ja sie tym kierowałam żeby ładnie współgrało i żeby w przyszłości jakoś brzmiało no bo taka ciocia babcia Dżesika WTF?????

Taka dziewczyna z mojej miejscowości skąd pochodze młoda głupia wpadła i dziecko nazwała Dżessika z typowo polskim nazwiskiem
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Taka dziewczyna z mojej miejscowości skąd pochodze młoda głupia wpadła i dziecko nazwała Dżessika z typowo polskim nazwiskiem

Jezu Dziewczyno, ale z ciebie Ciemnogród
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
Niestety nie podoba mi się. Moim zdaniem brzmi trochę groteskowo, zwłaszcza z polskim nazwiskiem. Od razu kojarzy mi się taka polska komedia...chyba "Chłopaki nie płaczą". Tam była taka piosenkarka Noemi.
nie wiem skąd ludzie biorą takie imiona, nie podoba mi się
no mi też się nie podoba
Sorry ,ale kojarzy mi sie z Nemo...:)
w podstawówce uczyła mnie religii siostra Noemi ;-)
z Biblii mówi ci to coś?:P

swoja drogą, co to znaczy typowe polskie nazwisko, czy cos takiego istnieje? jakim cudem Ania/jakub/pasuje a juz Dzesika nie? Dzesika jest tak samo zagranicznym imieniem jak Jakub, czy Anna, zatem czemu nie nadawac innych zagranicznych imion? czy niektóre zagraniczne imiona są mniej zagraniczne niz inne , niech ktos to mi wytlumaczy bo to nie ma nic wspolnego z logiką. Tylko "widzi mi sie"
Teraz pomnóż to przez nieskończoność, rozciągnij na wieczność, a będziesz miał pojęcie o czym mówię.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7
ja mam Madzie i tak jak dziewczynom podobają mi się imiona, które zawsze będą fajne, nie tylko tu i teraz. Znajoma, ktora ma dzieci o nietypowych imionach (Ksawier i Oliwier) wielce zdziwiona była tym, jak nazwałam dziecko. No jak? Normalnie! Może teraz normalnie to jest dziwnie ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
konstantynopolitanczykowna - większosc dziewczyn, mowi ze im się nie podoba ityle, i kazdy ma prawo mowic czy mu sie podoba czy nie, tak jak komus moze sie nie podobac połączenie marcin marcinkowski tak samo dźesika marcinkowska moze sie nie podobac - kazdy wyraża swoją opinię po prostu

p.s. pozatym, jest cos takiego jak polskie imiona i imiona zagraniczne, wystarczy w urzędzie spytac
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Typowo polskie to Czesława, Stanisława, Bronisława
Ania to imię hebrajskie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Zakup mieszkania - rozterki (63 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (69 odpowiedzi)

j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść??

dom czy mieszkanie??? (434 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

do góry