Widok
a ja mam franka :) to bylo pierwsze imie na ktore od razu sie zdecydowalismy oboje
Nie podobają mi się... Samuel jest moim zdaniem kiepskie dla dzieciaka. Jak je zdrabniać: Sam? Pewnie w rówieśnicy poradzą sobie z tym nadając mu jakieś przezwisko...
Natan brzmi jak nowy produkt wytwórni napojów Nata.
Ja jestem bardziej uprzedzona do oryginalności na siłę niż do Jasiów i Stasiów.
Ale najważniejsze, żeby Wasze dzieci były zadowolone.
Natan brzmi jak nowy produkt wytwórni napojów Nata.
Ja jestem bardziej uprzedzona do oryginalności na siłę niż do Jasiów i Stasiów.
Ale najważniejsze, żeby Wasze dzieci były zadowolone.
W dzienniku Bałtyckim czy jakiejś innej gazecie - nie pamiętam :P- drukuja takie zdjęcia nowonarodzonych dzieciaczków wraz z nazwiskami.
Z tego co zauważyłam to imiona dla chłopca Oskar, Igor, Wiktor i dla dziewczynki Oliwia , Julia, Wiktoria zrobiły się baaaaaardzo popularne.
Za bardzo jak dla mnie.
Nie chce żeby moje dziecko było 4 Oliwką w klasie :D
No niestety, taka era imion.
Ja mialam byc jedyną Mają, bo w latach 70 było to rzadkie imie, a w klasie i tak były 2 Maje, a na studiach 4......nie robiło mi to żadnej różnicy.
Miałam koleżanke, z niepowatarzalnym (wówczas ) imieniem: Roksana, no cóż, każdy wciąz sie jej pytał, czy jest to jej prawdziwe imie, bo jak takiego dziwoląga można dać dziecku.
Dlatego dla jednymch jest to dziwoląg, dla innych super imię.
Ja bardzo chciałabym miec OLwię, ale jak będzie naprawdę to zycie zweryfikuje.....w końcu od poczęcia, aż do urodzenia byłam dla rodziców Ireneuszem!
Ja mialam byc jedyną Mają, bo w latach 70 było to rzadkie imie, a w klasie i tak były 2 Maje, a na studiach 4......nie robiło mi to żadnej różnicy.
Miałam koleżanke, z niepowatarzalnym (wówczas ) imieniem: Roksana, no cóż, każdy wciąz sie jej pytał, czy jest to jej prawdziwe imie, bo jak takiego dziwoląga można dać dziecku.
Dlatego dla jednymch jest to dziwoląg, dla innych super imię.
Ja bardzo chciałabym miec OLwię, ale jak będzie naprawdę to zycie zweryfikuje.....w końcu od poczęcia, aż do urodzenia byłam dla rodziców Ireneuszem!
Ja miałam być Jackiem :) a wyszła Ela :)
Mama długo się nie zastanawiała nad wybraniem imienia dla mnie - spojrzała w kalendarz, na datę, w której się urodziłam :) i wybrała pierwsze z brzegu :))) drugie imię to było Marek, więc została Elżbietka :)))))
Mój jeden brat też tak ma :)
Ale ja tak nie zrobię :)))) sprawdziłam imiona z ewentualnej daty porodu :))) i tylko się uśmiechnęłam :)))))))
Mama długo się nie zastanawiała nad wybraniem imienia dla mnie - spojrzała w kalendarz, na datę, w której się urodziłam :) i wybrała pierwsze z brzegu :))) drugie imię to było Marek, więc została Elżbietka :)))))
Mój jeden brat też tak ma :)
Ale ja tak nie zrobię :)))) sprawdziłam imiona z ewentualnej daty porodu :))) i tylko się uśmiechnęłam :)))))))
Jak dla mnie to Kacper zupełnie odpada :/ Mnie osobiście się nie podoba i jak tylko słyszę to imię to mnie mierzi.A na ulicy to co drugi chłopiec ma tak na imię.Nie twierdzę też,że mój synek ma oryginalne imię ale co nie wymysliłam to nikomu się nie podobało,a jakieś z kosmosu nie było.
Mnie osobiście najbardziej podoba się David-ale żekomo to żydowskie imię i teściowej się nie podobało :/
Kiedyś jak będę miała dziewczynkę to nazwę ją Vanessa :)I nikogo o zdanie pytać nie będę.Mężusiowi też się podoba.
Mnie osobiście najbardziej podoba się David-ale żekomo to żydowskie imię i teściowej się nie podobało :/
Kiedyś jak będę miała dziewczynkę to nazwę ją Vanessa :)I nikogo o zdanie pytać nie będę.Mężusiowi też się podoba.
a nam znowu sie zmieniło i teraz jest antek lub meteuszek....eeee tam ja nie mam rewelacyjnego imienia le nie mam z tego powodu doła czy zawalonego zycia....po co sie sprzeczac...nie pytałam o to jakie sie nie podobaja imiona tylko jakie sie podobaja i jak byscie nazwały swoich synków:)tak poprostu- moze nam cos sie innego spodoba-więc ponawiam prośbę o podawanie imionek dla swoich przyszłych pociech:)(ps prosze nie komentowac tego postu)
Nasz miał sie nazywac Nikodem lub Olaf, ale urodził sie na Dominika i Dominikiem został :)
POLIGRAFIA ŚLUBNA - Zaproszenia Menu Tablice Winietki Zawieszki http://doriart.ucoz.com