Widok

infekcje w ciazy

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witajcie po dlugim czasie. Znow potrzebuje pomocy ;)
Moim problemem sa powracajace infekcje. Bralam juz nystatyne plus masc clotrimazolum (nie wiem jak to sie pisze), ale grzybica wrocila, wiec bralam pimafucin no i kurcze znow wraca...jak sie przed tym g...za przeproszeniem uchronic? dodam ze maz tez byl przeleczony tabletkami oraz mascia clotrimazolum i ciagle to wraca....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bo clotrimazolum można sobie wsadzić niestety...Ja jak coś się dzieje używam maść/krem pimafucort i jest ok, Ewentualnie dobre są też globulki Gyno Pevaryl(lub gymno pevaryl) - drogie ale działają--> na receptę tak samo jak pimafucort.
Albo poproś lekarza niech zrobi Ci wymaz i antybiogram niech zrobią od razu to będzie wiadomo co zadziała w Twoim przypadku.
Miałam dokładnie tak samo, brałam również te same leki i nic nie pomagało, jadłam "tonami" żurawinę, brałam urosept i nic.Urodziałam zdrową, śliczną córkę.
hej,
mi w tych sprawach bardzo pomogła dr Głuchowska z Evi-medu, normanie jak ręką odjął!! i nie powrócilo....

ja mam infekcje cala ciaze od samego poczatku az do dzis.caly czas wpycham w siebie rozne tabletki dowcipne:]co miesiac inne ...taki urok organizmu w ciazy.widocznie masz tak samo.

image
podnoszę :P

nie wiecie przypadkiem w której aptece dostanę Gyno-Pevaryl Combipack (globulki+krem)???

byłam już w dwóch - ponoć nie mają nawet w hurtowni :/

dzwoniłam do trzeciej - też nie mają :P

a ja dzisiaj dostałam na to receptę :/
jakis czas temu mieli w aptece w gdyni na przeciwko urzedu miasta
a mi pomogły globułki clotrimazolum.
Nasza Kochana Lenka
image
image
Mi zdecydowanie pomógł Gynoxin- globulki dopochwowe. Wzięłam tylko 1, bo tak miałam przepisane przez lekarza i po kilu dniach, jak ręką odjął. Od ponad dwóch miesięcy nic mnie nie nęka, żeby nie zapeszyć:), a wczesniej ciągle.
image
zadzwoniłam do mojej Lekarki - powiedziałam, że zestaw jest nie do zdobycia :P Kazała przyjechać do siebie do gabinetu i przepisała mi nową receptę na inny lek :) mam mieć do odbioru jutro(w aptece nie było ale zamówili)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Co jedzą wasze 1,5 roczne dzieci? (37 odpowiedzi)

Ciekawi mnie co jedzą wasze 1,5 roczne dzieci, mój synuś je tylko to co mu smakuje i co zna,...

Pomysły na tegoroczne prezenty : (44 odpowiedzi)

Jakie są wasze tegoroczne pomysły na prezenty - dla męża/chłopaka, mamy, ojca, teściowej. teścia,...

dobry stomatolog - kogo polecacie? (132 odpowiedzi)

jak wyżej, zależy mi na dobrym stomatologu (dobrym pod względem jakości usług i ceny), najlepiej...

do góry