Widok

intelligender test

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
czy ktoś stosował ten test na płec dziecka??
Jestem ciekawa czy działa. Czego to ludzie nie wymyślą:)
image
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
nikt nie wie ? Strasznie mnie ciekawi , czy to się sprawdza. Podobno skutecznośc 90 %
image
image
może ktoś testował? Strasznie jestem ciekawa ?
image
image
http://www.chlopiecczydziewczynka.com.pl/
image
image
kyrcze zeby na podstawie p;robki moczu okreslac plec dziecka...:) ja osobisc ie chyba bym takiego testu nie zrobila:)
nie no nie wieże test za 150 zł powie cie w 10tyg hahah dobre to raczej jasnowidz a nie test skoro płeć dziecka potrafi kształtować się do 7 miesiąca to co taki test może nie no brawa dla naiwnych którzy to kupią
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
a wiesz skad sie hanka biora dzieci?? plec wiadoma jest juz po polaczeniu jajeczka z plemnikiem, moze nie widoczna jest dla usg

http://babyonline.pl/ciaza_i_porod_ciaza_artykul,3894.html
"Niestety, w pierwszych tygodniach ciąży nie ma co liczyć na odpowiedź: jaka płeć. Fasolka w brzuchu nie przypomina jeszcze dziecka. Choć decyzja o tym, czy rośnie chłopiec, czy dziewczynka, zapadła już w chwili zapłodnienia."
Witam ja korzystłam z tego testu i napisałam do 10 osób które go kupiły zanim sama zdecydowałam sie na zakup 9 z nich mi odpisało z tego 2 osoba sie nie sprawdziło pokazało chłopca a na usg dziewczynka.A reszta napisała ze jest zadowolona z zakupu testu .Mi samej pokazało chłopca a juz jednego mam w domu;) i sama jestem ciekawa czy to bedzie chłopak na 100%
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
i jak sprawdzil sie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Ortopeda Gdansk szpital kolejowy (21 odpowiedzi)

hej. ma moze z Was nr do przychodni w szpitalu kolejowym?? i jeszcze prywatnie do dr Pawlaka??

Jaki wozek wybrac? (81 odpowiedzi)

Dziewczyny jaki wozek wybrac? 2w1, 3w1? Jakiej firmy polecacie? Rodze w wrzesniu :)

szukam opinii o szkole podstawowej nr 85 gdańsk jasień (22 odpowiedzi)

hej, czy którejś z Was dziecko uczęszcza do tej szkoły?możecie coś powiedzieć na temat poziomu...

do góry