Widok

intelligender test

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
czy ktoś stosował ten test na płec dziecka??
Jestem ciekawa czy działa. Czego to ludzie nie wymyślą:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
nikt nie wie ? Strasznie mnie ciekawi , czy to się sprawdza. Podobno skutecznośc 90 %
może ktoś testował? Strasznie jestem ciekawa ?
http://www.chlopiecczydziewczynka.com.pl/
kyrcze zeby na podstawie p;robki moczu okreslac plec dziecka...:) ja osobisc ie chyba bym takiego testu nie zrobila:)
nie no nie wieże test za 150 zł powie cie w 10tyg hahah dobre to raczej jasnowidz a nie test skoro płeć dziecka potrafi kształtować się do 7 miesiąca to co taki test może nie no brawa dla naiwnych którzy to kupią
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
a wiesz skad sie hanka biora dzieci?? plec wiadoma jest juz po polaczeniu jajeczka z plemnikiem, moze nie widoczna jest dla usg

http://babyonline.pl/ciaza_i_porod_ciaza_artykul,3894.html
"Niestety, w pierwszych tygodniach ciąży nie ma co liczyć na odpowiedź: jaka płeć. Fasolka w brzuchu nie przypomina jeszcze dziecka. Choć decyzja o tym, czy rośnie chłopiec, czy dziewczynka, zapadła już w chwili zapłodnienia."
Witam ja korzystłam z tego testu i napisałam do 10 osób które go kupiły zanim sama zdecydowałam sie na zakup 9 z nich mi odpisało z tego 2 osoba sie nie sprawdziło pokazało chłopca a na usg dziewczynka.A reszta napisała ze jest zadowolona z zakupu testu .Mi samej pokazało chłopca a juz jednego mam w domu;) i sama jestem ciekawa czy to bedzie chłopak na 100%
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
i jak sprawdzil sie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (69 odpowiedzi)

j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść??

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

do góry