Widok

ja szybko schudnąć 5 kg?

Jestem zrozpaczona,potrzebuje szybko schudnąć 5 kg.w moim przypadku 5 kg robi wielką różnicę.Mam brzuch po dwóch ciążach i grubsze uda,ramiona.Pomóżcie!!!Może macie jakieś sprawdzone suplementy?Albo diety?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hej,
potwierdzam dobry sklep. Mają wiedzę na temat sprzedawanych produktów.

Gosia
Mateistko,a dietę jakąs do tego stosujesz???
najlepiej najszybciej naj.
-woda bez gazu
-jablka
-winogrona
-koniec z slodyczami ,wszystkie jogurty i inne wyroby mleczne definitywnie odstawiamy !!! jajko 1 raz w tygodniu,definitywnie koniec z wieprzowina i wszystkim co smazone, to z jedzenia ,a do cwiczen:
-6 aerobowa CODZIENNIE (wiecej w google) i rower codziennie (stacjonarny moze byc ) warunek wiecej niz 35 minut.
po 1 miesiacu... 6 kg mniej.(nie uzywam suplementow!)
Biegać, biegać, biegać :D Najlepiej co drugi dzień i systematycznie.
Jeść mądrze, nie objadać się bezwartościowymi węglowodanami, poczytać o proporcjach i bilansowaniu posiłków (węgle - białka - tłuszcze).

6 weidera nie polecam... rozwala kręgosłup, nie spala tłuszczyku, to bardzo męczący i przede wszystkim ograniczony zestaw.... Preferuję bardziej kompleksowe ćwiczenia, które wzmocnią nie tylko mięśnie brzucha, ale też grzbiet, plecy, ramiona...
RUN !!!
więcej seksu :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
O! Dokładnie !!! :-)
RUN !!!
zacznij od diety http://www.darkthorn.republika.pl/ sciagnij sobie dziennik posiłkow,po wpisaniu danych program sam ustali Ci zapotrzebowanie na kalorie białko tłuszcze wegle,kup sobie steper i jak dzieciaki pujda spac stepuj 40 min przy M jak miłosc,do sylwka nie schudniesz ale po ok 2 miesiacach sie ruszy,tylo sie nie zalamuj po 1 tyg;)
Ja ze swojej strony polecam spinning :)
do góry