Widok

ja szybko schudnąć 5 kg?

Jestem zrozpaczona,potrzebuje szybko schudnąć 5 kg.w moim przypadku 5 kg robi wielką różnicę.Mam brzuch po dwóch ciążach i grubsze uda,ramiona.Pomóżcie!!!Może macie jakieś sprawdzone suplementy?Albo diety?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kiciamisia: podstawowy błąd większości odchudzaczek - TYLKO dieta.
Ja polecam bieganie. Jest za darmo, choć owszem porządne, odpowiednio dobrane buty ZDECYDOWANIE zwiększają komfort biegania, ale w trampkach też się da ;)

Ja zaczęłam bieganie z programem pumy:
http://bieganie.pl/?cat=19&id=547&show=1
To tylko 2 godziny tygodniowo - w sumie.
Trening jest łatwy nawet dla osoby leżącej dotąd na kanapie - jak ja ;)
Schudnięcie nie było moim celem, ale ze zdumieniem, po 2 tyg zauważyłam, że zeszła mi oponka tłuszczowa z brzucha! A waga pokazała -3 kg. Dodam, że jadłam co mi się tylko podobało, czipsy, słodycze, syty obiad w pracy i porządną ciepłą kolację w domu.
Serio polecam! Ludzie nie doceniają biegania :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
rocks
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
co za c***k z ciebie:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
wiecie co jesteście durni, przecież wiadomo że zdrowie jest najważniejsze, więc po co wyjeżdzacie mi tu z jakims rakiem.Ludzie piszą różne wątki(szukam przyjaciółki,gdzie jest fajne miejsce do uprawiania sexu czy też nie mam orgazmu-co robić).A MÓJ WĄTEK TO DLA WAS TAK OLBRZYMIA GŁUPOTA.nic o mnie nie wiecie,jestem mamą dwójki dzieci i co lepiej żebym się głodowała czy tez wpadła w bulimię.skoro źle się czuję z 5 kilogramami i prosze o radę to nie oczekuje by ktoś mi pisał o raku czy innych chorobach.po co wchodzicie na mój watek i komentujecie.wielkie mi halo.zastanówcie się nad sobą!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1
zapraszam do mnie:)
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Boże chroń inne dziewczyny przed głupotą tej pierwszej ....
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jesteś zrospaczona bo ważysz 5 kilo więcej niż byś sobie życzyła? Zrospaczonym to można być gdy dowiaduje się że ma się raka.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Kobieta

Rozwod dobry adwokat (406 odpowiedzi)

Witam czy ktos moze polecic dobrego adwokata z Gdyni badz Sopotu? Mam zamiar zlozyc pozew wiem ze...

do góry