Widok

jak spedzacie sylwestra?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
my we trojke w domku:) jakos mi smutno troche........:/ bo pewnie skonczy sie przed tv...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
W domu z rodzina siostry :). Trzeci rok z rzedu taki mamy Sylwester i jest super. Dzieci sie bawia, my mamy czas na film, jedzenie super. Potem wszyscy razem tanczymy. Nikogo wiecej nie zapraszamy, bo nie chcemy zepsuc imprezy. W tym gronie sprawdza sie idealnie i tak narazie w Sylwestry zostanie.
A kiedys, gdy Tomus nie bedzie chcial z nami spedzac Sylwestra to marzy nam sie maraton w kinie.
Gdy widzimy te bale w hotelach, i te podstarzale smety, pijane i tanczace przy weselnej muzyce... Brr, wlasnie dzis rano stwierdzilismy, ze gorsza kara niz taka impreza nie moglaby nas spotkac.
no i czy ja nie mam pechowego i smutnego roku.mój syn jest chory, boli go brzuch a mnie serce boli, że znów nas coś złego spotkało
w tym roku to już oceany łez wylałam

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

jaki krem przeciwsłoneczny dla dzieci łatwo się rozsmarowuje? (51 odpowiedzi)

faktor +50, bez filtrów chemicznych. Ziajka - okropnie ciężko się rozsmarowuje, zwłaszcza na...

do góry