Widok

jak szybko wyleczyc strupki na twarzy??

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
dziewczyny pomózcie prosze ,ostatnio pzrezyłąm baaaaaardzo stresujące dni ,a nawet bardzo bardzo ,osiwiałam w jedna noc i do tego na twarzy strasznie mnie wysypało podejrzewam z nerwów,teraz mam kilka strupków bardzo widocznych,zapudrowuje to ale strupki są widoczne,,do soboty musze wygląc ''normalnie''
czy znacie sposób sprawdzony jak szybko to wygoic???? patrze na siebie i sie nie poznaje:(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
tak kup maść cynkowa i smaruj czesto .Mi szybko pomogła
pmagdalena dzieki :) napisz prosze czy na tą masc moge pózniej puder nałozyc? jutro mam zakonczenie roku u syna i jak sie pokazac??,pomyslałam teraz o termentiolu wiem ze ma kolor skóry czy to działą na takie strupki ?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
masc cynkowa wysusza strupki i szybciej odpadną , ale jest biała i nie wchlania sie dokladnie w skore , raczej zostaje na powierzchni , wiec nakladanie na nia pudru odpada... tormentiol z kolei jest bardzo swiecący , tlusty, przyspiesza gojenie wiec teoretycznie tez moze pomoc
tormentiol polecam
image
dzieki dziewczyny :)
poszłam do apteki i p.magister spojrzałą na mnie i zaproponowała termantiol i calcium do picia.Faktycznie swieci sie ale zakrywa kolor strupków, zmyłam puder i mam posmarowane mascia i juz czuje sie lepiej
Wicie co a to wszystko przez nerwy,

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Czy naprawdę? (19 odpowiedzi)

od lutego wchodzą te zmiany w prawie jazdy?? kurdee kto coś wie konkretnego, bo dzowniłam do...

W góry pociągiem - gdzie? (50 odpowiedzi)

Mam pytania do bardziej doświadczonych turystów. Gdzie najlepiej wybrać się z dzieckiem na...

Sprawdzone sposoby na odchudzanie:) (71 odpowiedzi)

Cześć Dziewczyny! Podzielcie się swoimi sposobami na skuteczne odchudzanie:) Ja muszę zrzucić aż...

do góry