Widok

jak szybko zaczyna działać nutramigen?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Od 2 dni podaję mojemu 4 tygodniowemu dziecku Nutramigen ale nie widzę znacznej poprawy...jak długo trzeba czekać na efekty? lekarz mówił,że nie zadziała od razu.Jak było u Was?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ok 2 tyg trzeba czekac na widocze efekty skórne czy też ze strony ukł. pokarmowego
Nie wiem na jakie efekty czekasz, ale mojemu synkowi po około 2 tyg. zmiany na skórze wyrónywały sie, buzia była ładna po ok. miesiącu, a nóżki to po ok 2 m-cach.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tak jak wyzej dziewczyny mowia po okolo 2 tyg mozna zauwazyc zmiany.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
ze strony brzuszka lepiej po 3 -4 dniach minimum a skórnie to jak pisały dziewczyny ok 2 tyg
No właśnie najbardziej zależy mi na brzuszku...nie daję już rady, tak mi żal małej. Moje ręce też już błagają o litość od tego noszenia.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Mojemu dziecku bardzo szybko krostki schodziły,coś około tygodnia.
mojej małej od razu było lepiej z brzuszkiem, właściwie od razu była poprawa, z buźki krostki zeszły po około 10 dniach smarowałam emolium bardzo pomaga i bepanthen ,jeśli po długim czasie nie ma poprawy ze strony brzuszka to może warto zmienić mleko chyba zostaje jeszcze coś takiego jak progestimil czy jakoś tak, albo zrób badanie na posiew kału, u nas problemy z brzuszkiem były spowodowane również bakterią klebsiellą , jak wyleczyłam ją to dziecko jest aniołem- zazwyczaj lekarze nie robią badania na to -musisz poprosić o skierowanie na posiew kału !
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
W jaki sposób wyleczyliscie klebsielle ?

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dom czy mieszkanie??? (432 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

ładne meble dla dzieci "Meblik" (78 odpowiedzi)

Wczoraj byłam w fajnym sklepie z mebelkami dla dzieci. Bardzo mi się podobały i chyba skuszę się...

jak oszczedzacie ? (27 odpowiedzi)

witam dziewczyny napiszcie plis jak oszczędzacie, jakie formy, jakieś rygory, albo na czymś...

do góry