Widok
jak to jest z tą biegunką przy ząbkowaniu??
synek (14 m) ma od 5 dni biegunkę - bylismy u pediatry. przepisała lacidobaby i smecte - podawałam te leki 5 dni ale nie ma poprawy.
mam wprowadzić antybiotyk ...;/
zastanawiam się czy wprowadzać go już dzisiaj czy poczekać jeszcze..
zaglądałam do buźki małego i widać na miejscu 4tek opuchnięte dziąsła...
może te kupki to od ząbków?
nic mu poza tym nie jest...
jak było u Waszych dzieci przy ząbkowaniu?
po ilu dniach wprowadzałyście antybiotyk kiedy smekta nie pomagała?
mam wprowadzić antybiotyk ...;/
zastanawiam się czy wprowadzać go już dzisiaj czy poczekać jeszcze..
zaglądałam do buźki małego i widać na miejscu 4tek opuchnięte dziąsła...
może te kupki to od ząbków?
nic mu poza tym nie jest...
jak było u Waszych dzieci przy ząbkowaniu?
po ilu dniach wprowadzałyście antybiotyk kiedy smekta nie pomagała?
u nas też ząbki szły bez biegunek, jedyne co szwankowało, to apetyt - ja bym zrobiła posiew kału na Twoim miejscu - będziesz wiedziała czy antybiotyk potrzebny i jaki
każdy lekarz stawia inna diagnozę - jeden każe tydzień podawać smecte inny już po paru dniach wprowadza antybiotyk...Już brak mi pomysłów na gotowanie - bo ileż można podawać ryż i marchewkę...
słyszałam że można podać banana?
ale z drugiej strony przecież to owoc - i mówią że surowych owoców i warzyw kategorycznie NIE przy biegunce...
słyszałam że można podać banana?
ale z drugiej strony przecież to owoc - i mówią że surowych owoców i warzyw kategorycznie NIE przy biegunce...
u młodej szły wszystkie czwórki na raz, była i długotrwała biegunka i wymioty i gorączka i całkowity brak apetytu, podawaliśmy orsalit i dicoflor 30, pediatra radziła dawać dużo pić i nie karmić na siłę, do picia podawać to co dziecko lubi żeby zachęcić, do jedzenia też tylko to po co sama wyciągnie rączkę, trwało to ok. 2 tygodnie
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011
DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
Szymon 05.01.2011
DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ