Widok

jak ubieracie dzieci do chrztu???

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
jak ubieracie wasze maleństwa do chrztu? w ciuszki na tę okazję czy moze zwyczajnie tylko bardzo bardzo odświetnie,,? w sumie nie podobają mi sie te sukienki pelerynki błyszczace itp mam w planach swoja dzidzie ubrac w marynareczke i spodniczka do tego fajna koszule i "pantofelki"welurowe czy nie bedzie to dziwne...???

ja
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Sprzedam tę abrakadabrę za 150 zł, razem z kocykiem, rozmiar 74
jak na razie nie chce go sprzedawać.. komplet jest robiony na rozmiar 80. (synek teraz ma 74-80) w kolorze delikatnego kremu.. specjalnie prosiłam o zrobienie wiekszego kompletu by nie był tylko na chrzest.. ale również na inne wyjścia.. czy na święta
i dobrze ja tyeż swojej córki nie ubierałam w te poświecujące kroronkowe kiecki tylko zwykła płucienna sukienka w kolorze bieli ślicznie wyglądała naturanie i elegancko , wydaje mi się iż twoja ruszyna również będzie superr wyglądać przecież nie chodzi w tym wszystkim o ubiór tylko wrtości religijne
Lenka, a istniałaby możliwość odkupienia tego kompleciku od Ciebie po chrzcie? Ja mam chrzest 9 listopada i kompletnie nie mam pomysłu na strój. Zastanów się proszę nad taką możliwością i ewentualną ceną dobrze?
rina- piekny

trzeba się wybrać na kurs szydełkowania :) i robienia na drutach ;)
noo popatrzec sobie mozna na te cudeńka...Tylko popatrzec:( Te ceny....szok...

http://www.abrakadabra.sklep.pl/?p0=1&p1=8&p2=12
o matko jakie ceny!!!!!!!! :(

są w sprzedazy ... ten z niebieską wstazką 190zł a ten z kapturkiem 350zł :(
wow ale sliczniusi strój:):)Taki zupelnie inny niz wiekszosc,super:DKurcze szkoda ze takich nie ma w sprzedazy i to za taka niską cene...

również mojego synka ubieram w ten komplet z abrakadabra.. ale nie znalazłam okazji na allegro tylko kupiłam włóczkę i dałam cioci do zrobienia.. wyszło mi 30zł :)
ten komplecik:
kurteczkę, kamizelkę i spodenki :)

image
image
image
a nasza mala miala spodnie i tunike- w bialym kolorze- to bylo typowe ubranko do chrztu ale nie bardzo strojne. Na to miala plaszczyk w pudrowo-rozowym kolorze

A my mieliśmy niebieski strój z weluru. Spodenki i rozpinana bluza, pod nią biała koszula z krawatem, na główce czapeczka, a na nóżkach białe buciki.

Ja ubrałam swojego maluszka w albę. Wyglądał naprawdę super w takiej malutkiej, jak aniołek... :-) Znalazłam ją na allegro. Pozdrawiam
Ja małemu kupuję komplecik szydełkowany ze strony Abrakadabry, udało mi się wyhaczyć okazyjne na aukcji w super cenie, jeszcze z kocykiem ażurkowym

image
Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
ja dla mlodszego mialama bialy satynowy marynarski gajerek:)a starszy mial czarne spoodenki biala koszyle czarna kamizelke i muche:)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Odkurzacz samojezdny - robot - opinie (73 odpowiedzi)

Czy ktoś ma takie cudo ? Czy to w ogóle działa. Chciałam dziś kupić ale sprzedawca stanowczo mi...

Zakup mieszkania - rozterki (63 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

dom czy mieszkanie??? (434 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

do góry