Widok
...ja tam kupuję jakiś za nieduże pieniądze, bo mi wszyją staniczek w gorset (mam z tyłu przeźroczysty - Farage) a z majteczkami to poszaleję, pas do pończoch sobie odpuszczam - chyba bedzie mnie uwierał w kości na biodrach hi hi hi, i mam juz sexiarskie pończoszki :))
p.s. wiecie jak trudno było mi znaleźć ładne ekri pończochy na szerokiej gumie???
p.s. wiecie jak trudno było mi znaleźć ładne ekri pończochy na szerokiej gumie???
...ja dosatałam jedna parę gładkich z 10cm koronką we Wrzszczu na przeciw Puchatka za 15 zł
ostatnia para i w super cenie :))czekam az może beda tam jeszcze to sobie dokupię bo też jeszcze bym chciała na zmianę w razie co :))
a tak tonigdzie niemogłam znaleźć....
ewentualnie kabaretki w sex-shopie na pietrze, tez ładne:))
ostatnia para i w super cenie :))czekam az może beda tam jeszcze to sobie dokupię bo też jeszcze bym chciała na zmianę w razie co :))
a tak tonigdzie niemogłam znaleźć....
ewentualnie kabaretki w sex-shopie na pietrze, tez ładne:))
wiesz co ja też mam gorset w sukience i kupiłam sobie takie silikonowe cycki hihihi, tzn. takie miseczki w formie stanika bez ramiączek i tego zapięcia z tyłu, to się po prostu przykleja i jest wielokrotnego użytku. Nie chodzi o powiększenie ale o swobodę, że nic ci nigdzie nie wystaje....! dla mnie bomba!
hola, panny i męzatki....
to jest jej sprawa kiedy i co organizuje i co planuje, chocby za 10 lat!!!!
Czy Ty nie cieszyłas się jak ustaliłaś date, przygotowywałas sie do slubu???
Ja odkad skonczyłam nascie lat marzyłam i układałam w główce co i jak... więca dj szansę innym, Ty juz maiłaś swój dzień !!!!
to jest jej sprawa kiedy i co organizuje i co planuje, chocby za 10 lat!!!!
Czy Ty nie cieszyłas się jak ustaliłaś date, przygotowywałas sie do slubu???
Ja odkad skonczyłam nascie lat marzyłam i układałam w główce co i jak... więca dj szansę innym, Ty juz maiłaś swój dzień !!!!