Widok
...ja tam kupuję jakiś za nieduże pieniądze, bo mi wszyją staniczek w gorset (mam z tyłu przeźroczysty - Farage) a z majteczkami to poszaleję, pas do pończoch sobie odpuszczam - chyba bedzie mnie uwierał w kości na biodrach hi hi hi, i mam juz sexiarskie pończoszki :))
p.s. wiecie jak trudno było mi znaleźć ładne ekri pończochy na szerokiej gumie???
p.s. wiecie jak trudno było mi znaleźć ładne ekri pończochy na szerokiej gumie???
wiesz co ja też mam gorset w sukience i kupiłam sobie takie silikonowe cycki hihihi, tzn. takie miseczki w formie stanika bez ramiączek i tego zapięcia z tyłu, to się po prostu przykleja i jest wielokrotnego użytku. Nie chodzi o powiększenie ale o swobodę, że nic ci nigdzie nie wystaje....! dla mnie bomba!
...ja dosatałam jedna parę gładkich z 10cm koronką we Wrzszczu na przeciw Puchatka za 15 zł
ostatnia para i w super cenie :))czekam az może beda tam jeszcze to sobie dokupię bo też jeszcze bym chciała na zmianę w razie co :))
a tak tonigdzie niemogłam znaleźć....
ewentualnie kabaretki w sex-shopie na pietrze, tez ładne:))
ostatnia para i w super cenie :))czekam az może beda tam jeszcze to sobie dokupię bo też jeszcze bym chciała na zmianę w razie co :))
a tak tonigdzie niemogłam znaleźć....
ewentualnie kabaretki w sex-shopie na pietrze, tez ładne:))
hola, panny i męzatki....
to jest jej sprawa kiedy i co organizuje i co planuje, chocby za 10 lat!!!!
Czy Ty nie cieszyłas się jak ustaliłaś date, przygotowywałas sie do slubu???
Ja odkad skonczyłam nascie lat marzyłam i układałam w główce co i jak... więca dj szansę innym, Ty juz maiłaś swój dzień !!!!
to jest jej sprawa kiedy i co organizuje i co planuje, chocby za 10 lat!!!!
Czy Ty nie cieszyłas się jak ustaliłaś date, przygotowywałas sie do slubu???
Ja odkad skonczyłam nascie lat marzyłam i układałam w główce co i jak... więca dj szansę innym, Ty juz maiłaś swój dzień !!!!