Widok
miałam przez 20 lat piekarnik do d..., teraz pewnie każdy okazałby się w tym kontekście ósmym cudem świata mam trzy lata whirlpool, ale niestety nigdy nie robiłam jakoś bezy, jakieś kokosowe czy orzechowe blaty na pianie tak, ale nie bezy, więc nie wiem jak z nimi - nie mam też termosondy, a mięsa prawie wszystkie piekę w piekarniku, jest mi zbędny taki gadżet - ale mój piekarnik ma trochę więcej grzałek u góry z jednej strony, co daje się zauważyć na jakichś ciastach lub zapiekankach - niemniej nie jest to rzecz przeszkadzająca - mogę też w nim piec dwie potrawy naraz i faktycznie raz piekłam udka i rybę, nic nie przeszło wzajemnie chociaż jedno i drugie było przyprawione czym innym o dość wyraźnym aromacie - najbardziej lubię funkcję grilla i opcję zarumienienia po upieczeniu - korzystam też z takich opcji jak pizza, chleb itd. - piekarnik niespecjalnie wysokich lotów i w przyzwoitej cenie, jeden z dwóch z beżowym szkłem whirlpoola (do kompletu z ich genialną indukcją ;)) )
A i podpowiem, ze warto jest za piekarnikiem zernkąć sobie do Leroy Merlin: https://www.leroymerlin.pl/kuchnie/sprzet-agd/piekarniki-do-zabudowy,a1878.html Aktualnie mają największy wybor modeli.
A i podpowiem, ze warto jest za piekarnikiem zernkąć sobie do Leroy Merlin: https://www.leroymerlin.pl/kuchnie/sprzet-agd/piekarniki-do-zabudowy,a1878.html Aktualnie mają największy wybor modeli.