Widok

jaką kupić prostownice????

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
hey,dziewczyny prosze o rade,zamierzam kupic prostownice byłam dzis na polowaniu ale wybor jest tak duzy,że nie mam pojecia czym sie kierowac przy wyborze,licze na wasza pomoc,papa
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja mam Remingtona z zółtymi płytkami i napewno nie dałam za nia ok 200zł fakt kupowałam ponad pol roku temu i cos ok 130zł dałam jak mnie pamiec nie myli. Prostownica nagrzewa sie błyskaiwcznie i super prostuje wlosy przynajmniej moje:)
hej! Mam do sprzedania nową prostownice remington s2013.
prostownica jest nowa posiada gwarancje na 2 lata.
napewno najlepsze są z tymi żółtymi płytkami ceramicznymi, ja mam taką z Brauna. Jest bardzo dobra jak dla mnie :) To od Ciebie zależy ile chcesz wydać na taką prostownice. Jeśli chcesz naprawdę dobrą to 200zł pewnie wydasz, a jeśli takie dobre to do 100zł, ale tak to już pewnie dostaniesz tylko z białymi płytkami ceramicznymi. Z zółtymi nie zaciąga włosów, nie niszczy ich aż tak bardzo, i szybko się nagrzewa, oczywiście z termoregulacją :)
Moja fryzjerka też poleca Remingtona, na którym pracuje.
Ja kupiłam w piątek na allegro,czekam aż dojdzie.
Kupiłam model REMINGTON S1031 SLEEK&CURL - z przesyłką wysło 137zł.
Mam włosy "podatne" czyli nijakie-mam nadzieję, że będę zadowolona, gdyż opinie o tej prostownicy są w 99% pozytywne.
Babyliss jest super miałam ją kiedyś, obecnie posiadam od 3-4 lat prostownicę firmy Wigo i jest b.b.b.dobra. Fakt nie parowa ale jak dla mnie można ją porównać do sprzętu Babylissa
Babyliss jest super miałam ją kiedyś, obecnie posiadam od 3-4 lat prostownicę firmy Wigo i jest b.b.b.dobra. Fakt nie parowa ale jak dla mnie można ją porównać do sprzętu Babylissa
ja też polecam WAHL CUTEK Z ALLEGRO !! Mam wlosy "falujące", trudno mi zawsze było je ułożyć. Gdy użyłam tej prostownicy - super, gładnie , lśniące ! polecam !
Ja takze kupilam ta z biedronki i jestem zadowolona. Wg mnie ona moze rownac sie z tymi za 200 zl ;)
BaByliss Pro 230 Radiance. prostownica parowa !!!!!!! ;)
Majko-to ja bylabym zainteresowana ta prostownicą,ktora chcesz oddac.rozumiem ze jest ceramiczna?jesli to jeszcze aktualne to skontaktuj sie ze mna na gg(7117292).
polecam Wahl Cutek, uzywam jej ponad dwa lata, jest super, polecona przez fryzjera, polowalam na nia na allegro :)
ok 120zł
Mogę oddać:)
W tym tygodniu kupiłam prostowicę Remingtona S1031 i jestem zachwycona.Włosy są idealnie proste bez używania żadnego środka wspomagającego działenie prostownicy. Koszt 146 zł na Allegro ,w Saturnie około 180 zł.
A tak przy okazji, jesli któraś z Was potrzebuję to może oddać prostownicę Philipsa, ceramiczna,ale płytki trochę starte ( ma 4 lata ),ale jeśli chodzi o swoją funkcję nadal sprawna.
ja mam perfect z biedronki i jest super:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Re: jaką kupić prostownice????
~monika

195.93.21.* | 2008-10-30 22:45:09

hej a powiedz mi czy wlewasz do Niej wode i prostujesz na pare.Bardzo prosilabym Cie o odpowiedz na adres monikatomczyk1@wp.pl mialam naprawde wiele prostownic za duze pieniadze.Mam wlosy niby proste naawilzam je caly czas ale prostownice mnie zawodzily po kilku godzinach.Prosze o dokladniejszy opis bo ja mieszkam w Anglii i tak mysle o niej i nie moge sie zdeydowac.Pozdrawiam
hej a powiedz mi czy wlewasz do Niej wode i prostujesz na pare.Bardzo prosilabym Cie o odpowiedz na adres monikatomczyk1@wp.pl mialam naprawde wiele prostownic za duze pieniadze.Mam wlosy niby proste naawilzam je caly czas ale prostownice mnie zawodzily po kilku godzinach.Prosze o dokladniejszy opis bo ja mieszkam w Anglii i tak mysle o niej i nie moge sie zdeydowac.Pozdrawiam
uu to jak Ty zaplacilas 100 funtów to przeliczając to w Polsce ona dosc droga bedzie...:D.tez mam takie go rodzaju wlosy i jak narazie to tylko jedna prostownica sobie z nimi poradzila rewelacyjnie z efektem wlasnie takim ze kilka dni sie trzymalo:)No ale niewiem jaka to byla,bo posiada ją moja fryzjerka.Ale napewno z tych drogich.

Ja kupiłam wczoraj najnowszą prostownicę Babyliss Pro 230 Radiance.Jest super!Zawsze miałam problem z puszącymi się włosami.Inne prostownice nie dawały rady,włosy po kilku godzinach wykręcały się.Teraz nawet po nocy,włosy są proste i wystarczy je przeczesać by wyglądały świetnie.Kupiłam to cudo w Anglii i kosztowała 100 funtów.Była warta swojej ceny.Polecam

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

jaki krem przeciwsłoneczny dla dzieci łatwo się rozsmarowuje? (51 odpowiedzi)

faktor +50, bez filtrów chemicznych. Ziajka - okropnie ciężko się rozsmarowuje, zwłaszcza na...

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

do góry