Widok

jaka lalka-bobas ??/ co kupić ?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
musze kupić lalkę bobasa , taka aby bardzo przypominała dziecko, nie była sztywna tylko taka z tych miękkich wyginających się jak malutkie dziecko - rozumiecie :-)) ..ja w temacie lalek pozostałam w latach 80-tych chyba więc jakby któraś mama dziewczynek mi doradziła co tu kupić fajnego to byłaby wdzięczna , moze jakieś linki podrzucicie ... lalka ma byc dla 3-latki.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Opinia została zablokowana przez moderatora
annabellki zapf creation sa dosc fajne maja fajne funkcje ale sa ciezkie. rybalon ty jestes z gdyni?
ogólnie to z Gdyni ale mieszkam w Gdansku
na funkcjach mi bardzo nie zalezy bardziej na tej giętkości i wyglądzie niemowlaka
aha nie doczytalam annabelki maja tylko brzuszek miekki a reszta plastik
hopsa moze ktoś jeszcze coś doradzi ?
lalka baby born jest fajna moja 3 latka ja ma i lubi się nią bawić. Lalka robi siusiu(największa frajda ) ,można też ją karmić specjalnym jedzeniem wtedy robi kupe,jednak ja jej tego nie podaje bo wtedy trzeba odkręcać i czyścić lalke- , ale nie jest to lalka miękka.
ja mam chou chou lalki i polecam mam tez baby born i corka sie nia wcale nie bawi
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam Chou chou gadułka córka dostala jak miala 4 lata , dzisiaj ma 10 i jeszcze nie chce nikomu oddać
ja polecam lalki Berenguer. Bardzo fajne!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja polecam lalki firmy Berjuan. Nie są bardzo miękkie a;e też nie plastikowe a są bardzo realistyczne, z wszystkimi fałdkami dziecięcymi, anatomicznym "ciałkiem" (są i chłopcy, i dziewczynki).
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja też z czystym sumieniem polecam hiszpańską firmę Berenguer Boutique. Laleczki wyglądają jak prawdziwe. Produkowane są w Hiszpanii z winylu wysokiej jakości. Moja córa uwielbia się bawić tymi lalkami. Ma już przynajmniej 3 :)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Berenguer Boutique

Te lale są niesamowite. Moja córa ma ich przynajmniej kilka. Zresztą mamusia też się nimi bawi ;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja polecam hiszpańskie lalki firmy Antonio Juan. Są bardzo realistyczne wykonane z winylu, naprawdę godne polecenia. Duży wybór jest w sklepie http://www.mario.sklep.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

hiszpańskie lalki Berenguer

z mojego doświadczenia wiem że lalki JC Toys (Berenguer Boutique) są naprawdę godne polecenia. Moja córka miała już różne ale te lubi najbardziej. są bardzo realistyczne i zrobione z miłego w dotyku winylu. Miło na nie chociaż popatrzeć http://lalki-berenguer.pl/pl/6-lalki-bobasy :) czyż nie są śliczne?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Oprócz lalek ważne są też akcesoria, które niezbędne są do owocnej zabawy. Niektóre opisane są na http://cafe-mama.pl/lalki-bobasy-i-akcesoria-dla-lalek-co-znajdziemy-w-sklepach/ . Wybierając lalę dla dziewczynki warto wiedzieć co jeszcze do niej dokupić.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

O tym, co oferuje zabawkarski rynek, jeśli chodzi o lalki bobasy, można przeczytać na http://cafe-mama.pl/lalki-bobasy-i-akcesoria-dla-lalek-co-znajdziemy-w-sklepach/ , okazuje się , że duży jest nie tylko wybór lalek, ale i akcesoriów.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Nie mam ochoty na seks (21 odpowiedzi)

Czy jest to możliwe w zaledwie kilkuletnim związku? Rozumiem,zę rutyna może przyjść po 20-30...

Jak wyprawiacie urodziny dla dzieci? (27 odpowiedzi)

Witajcie! Jak bardzo hucznie obchodzicie urodziny dzieci? Głownie chodzi mi o to czy urządzacie...

Cosinius - ktoś tam się uczy? (6 odpowiedzi)

Witam chciałąbym od lutego iść do szkoły policealnej , terazm mam dylemat do której profil...

do góry