Widok

jaka lalka-bobas ??/ co kupić ?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
musze kupić lalkę bobasa , taka aby bardzo przypominała dziecko, nie była sztywna tylko taka z tych miękkich wyginających się jak malutkie dziecko - rozumiecie :-)) ..ja w temacie lalek pozostałam w latach 80-tych chyba więc jakby któraś mama dziewczynek mi doradziła co tu kupić fajnego to byłaby wdzięczna , moze jakieś linki podrzucicie ... lalka ma byc dla 3-latki.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Opinia została zablokowana przez moderatora
annabellki zapf creation sa dosc fajne maja fajne funkcje ale sa ciezkie. rybalon ty jestes z gdyni?
ogólnie to z Gdyni ale mieszkam w Gdansku
na funkcjach mi bardzo nie zalezy bardziej na tej giętkości i wyglądzie niemowlaka
aha nie doczytalam annabelki maja tylko brzuszek miekki a reszta plastik
hopsa moze ktoś jeszcze coś doradzi ?
lalka baby born jest fajna moja 3 latka ja ma i lubi się nią bawić. Lalka robi siusiu(największa frajda ) ,można też ją karmić specjalnym jedzeniem wtedy robi kupe,jednak ja jej tego nie podaje bo wtedy trzeba odkręcać i czyścić lalke- , ale nie jest to lalka miękka.
ja mam chou chou lalki i polecam mam tez baby born i corka sie nia wcale nie bawi
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam Chou chou gadułka córka dostala jak miala 4 lata , dzisiaj ma 10 i jeszcze nie chce nikomu oddać
ja polecam lalki Berenguer. Bardzo fajne!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja polecam lalki firmy Berjuan. Nie są bardzo miękkie a;e też nie plastikowe a są bardzo realistyczne, z wszystkimi fałdkami dziecięcymi, anatomicznym "ciałkiem" (są i chłopcy, i dziewczynki).
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja też z czystym sumieniem polecam hiszpańską firmę Berenguer Boutique. Laleczki wyglądają jak prawdziwe. Produkowane są w Hiszpanii z winylu wysokiej jakości. Moja córa uwielbia się bawić tymi lalkami. Ma już przynajmniej 3 :)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Berenguer Boutique

Te lale są niesamowite. Moja córa ma ich przynajmniej kilka. Zresztą mamusia też się nimi bawi ;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja polecam hiszpańskie lalki firmy Antonio Juan. Są bardzo realistyczne wykonane z winylu, naprawdę godne polecenia. Duży wybór jest w sklepie http://www.mario.sklep.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

hiszpańskie lalki Berenguer

z mojego doświadczenia wiem że lalki JC Toys (Berenguer Boutique) są naprawdę godne polecenia. Moja córka miała już różne ale te lubi najbardziej. są bardzo realistyczne i zrobione z miłego w dotyku winylu. Miło na nie chociaż popatrzeć http://lalki-berenguer.pl/pl/6-lalki-bobasy :) czyż nie są śliczne?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Oprócz lalek ważne są też akcesoria, które niezbędne są do owocnej zabawy. Niektóre opisane są na http://cafe-mama.pl/lalki-bobasy-i-akcesoria-dla-lalek-co-znajdziemy-w-sklepach/ . Wybierając lalę dla dziewczynki warto wiedzieć co jeszcze do niej dokupić.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

O tym, co oferuje zabawkarski rynek, jeśli chodzi o lalki bobasy, można przeczytać na http://cafe-mama.pl/lalki-bobasy-i-akcesoria-dla-lalek-co-znajdziemy-w-sklepach/ , okazuje się , że duży jest nie tylko wybór lalek, ale i akcesoriów.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Dobry ortodonta (36 odpowiedzi)

dla osoby dorosłej, wada zgryzu, znacie kogoś?

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (117 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...

Kartony do przeprowadzki ! PILNE!!! (120 odpowiedzi)

Dziewczyny pomóżcie...w piątek czeka mnie przeprowadzka, a jeszcze nie mam kartonów. Potrzebuje...

do góry