Widok

jaką spacerówke możecie polecić?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
szukam spacerówkę typu quinny zapp, quatro valencia, buggster albo cos w tym stylu, waga max 8kg ważne żeby oparcie się składało (była pozycja do spania) i wózek po złożeniu mało miejsca zajmował coś możecie mi polecić?
może ktoś będzie sprzedawał??

Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Trójkołowy Mini City Jogger GT. Rozkłada się do leżenia, składa jednym ruchem po pociągnięciu za pasek w siedzeniu, waży 7,5 kg, ma wieeeeelką rozkładaną budę. Jest to naprawdę leciutki, zgrabny, wygodny wózek spacerowy. I dobrze się prezentuje. :)

Aha, jest w pełni amortyzowany. I koniecznie kup z pompowanymi kolami.

http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=4340
ja mam pliko mini uzywalismy ponad 2 lata fakt nie ma pałąka ale szeleczki wystarczyły :)
Quinny Zapp się nie kładzie do spania, ale za to Quinny Zapp Xtra 2 i owszem. Piękna spacerówka, bdb wykonana, tylko składa się ją dosyć długo w porównaniu z innymi i potrzeba obu rąk.
Ja mam Cybex Onyx stosunkowo niedługo, ale jestem zadowolona jak na razie. Z polecanych to też Inglesina Trip, ale ja np. w Inglesine Trip kopałam w stelaż przy chodzeniu w sklepie. Jest jeszcze Pliko Mini, szybko się składa i też fajna - tylko pałąka brak.
My mielidmy Coneco Saturn,zostawilismy ja w razie czego na drugie dziecko :)
Lekka wygodna mala ,Kuba jezdzil w Niej od 10mca ,na poczatku na wyjazdy a pozniej juz na stale:)
ja też się chyba nie doczekam :)) dzięki
ja tu się nie doczekałam na odpowiedź, zależało mi na tym żeby miała 4 koła pompowane kupiłam BabyActive Q waży 7 kg jestem zadowolona jak na razie.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry